Copy
Invitation til Danish Beauty Award 2017 
View this email in your browser
Danish Beauty Awards Nyhedsbrev - Mandag den 13. marts 2017

Invitation til DANISH BEAUTY AWARD 2017 

Kom med til skønhedsfest den 28. april


Danish Beauty Award bliver afholdt for 11. gang den 28. april 2017 i Tivoli Congress Center i København. Vi uddeler priser til årets bedste skønhedsprodukter, beautysteder og behandlinger, og der er garanti for smukke kvinder og stilfulde mænd på den røde løber. Værterne er de altid skønne Anders Breinholt og Cecilie Frøkjær.
 
Klik ind på Billetlugen.dk, hvis du vil sikre dig en billet til prisuddelingen. Du vælger du selv, hvor i salen du vil sidde. Så skynd dig at finde dine foretrukne pladser, mens de stadig er ledige. Sidste frist er den 14. april. Billetterne inkl. gallamiddag med vin/øl/vand ad libitum koster kr. 1.295 ex moms og kr. 1.625 inkl. moms.

Prisuddelingen foregår mellem kl. 19.00 og 23.00 med efterfølgende afterparty. Dørene åbnes kl. 17.45, hvor der vil være fotografering på den røde løber og velkomstdrinks kl. 18.00. Under prisuddelingen serveres gallamiddag med vin, kaffe og te mv. Der vil være underholdning undervejs i showet, hvor priserne uddeles. Se kategorierne her. Du er altid velkommen til at kontakte undertegnede, hvis du vil vide mere om awardshowet - mail: adm@danishbeautyaward.dk.

Find billetter til Danish Beauty Award 2017 på Billetlugen her.

Vis et produkt frem i goodiebaggen
Det er muligt at glæde alle gæsterne ved Danish Beauty Award 2017 ved at lægge et produkt i goodiebaggen, som alle 750 gæster modtager den 28. april. Hvis du vil vise et produkt frem for gæsterne, der inkluderer skønhedsbranchen, journalister, bloggere, detailhandlen, sponsorer og andre skønhedsinteresserede, så er deadline for levering hos ALPI i Greve den 7. april. 2017. Hvis du er interesseret, så skriv en mail til til adm@danishbeautyaward.dk. Vi håber at høre fra dig.
Dommerne tester stadig...
Dommerpanelet er i fuld gang med at afprøve produkter og behandlinger. De tjekker fine steder ud, hvor skønhedsprodukter sælges og bruges. Du kan følge lidt med på Instagram, hvor dommerne deler deres fotos.

De nominerede
De nominerede vil blive offentliggjort i starten af april, men enkelte kategorier, hvor andre end dommerne skal stemme, vil blive offentliggjort i løbet af meget kort tid - mere info følger.
Skønneste hilsner fra
DANISH BEAUTY AWARD
Anne-Dorte Mathiesen
Følg Danish Beauty Award
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2007-2017 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danish Beauty Award · Blomstermarken 25 · Espergærde 3060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp