Copy
Danish Beauty Awards Nyhedsbrev -  Tirsdag den 13. december 2016

Danish Beauty Award præsenterer Årets Inner Beauty Award - OrganiCup-prisen 2017

Vi er stolte over at kunne offentliggøre, at prisen til Årets Inner Beauty produkt skal uddeles ved Danish Beauty Award 2017. Prisen er oprettet i samarbejde med OrganiCup, der er sponsor for Danish Beauty Award 2017. 

Årets Inner Beauty Award - OrganiCup-prisen 2017 skal gives til et produkt, der kan påvirke skønheden indefra. Et produkt, der har indflydelse på hud og hår. Det kan være kosttilskud, superfoods, probiotika etc. Altså alle de produkter, der kan påvirke hudens og hårets tilstand indefra. De nominerede vil blive offentliggjort ultimo marts/primo april 2017, og vinderen bliver kåret ved den store prisuddelingsfest den 28. april 2017, der finder sted i Tivoli Congress Center i København. Se alle kategorier her.

hjemmesiden er der gjort klar til tilmelding af produkter til Årets Inner Beauty Award - OrganiCup-prisen 2017. Du skal logge ind med koden DBA2017 (store bogstaver). Her skal virksomhed og produkt registreres, og kategorien Årets Inner Beauty Award skal derefter vælges i listen. Det er vigtigt, at der bliver medsendt eller linket til dokumentation, resultater af forbrugertest eller andre forsøg, der kan dokumentere virkning og fordele. Anfør også gode de argumenter for, hvorfor produktet er en vinder af kategorien. Det koster kr. 1.500,- ex. moms at tilmelde et produkt. Sidste frist for tilmelding til denne særlige kategori er udvidet i forhold til andre kategorier, således at fristen er den 31. januar 2017, hvor også de seks dommere skal have modtaget de tilmeldte produkter til test. Et vejledningsdokument, der gælder alle kategorier kan findes her.

Til at udvælge de fem nominerede og vinderen i denne kategori har vi udpeget et særligt dommerpanel bestående af førende eksperter på området. Dommerpanelet til Årets Inner Beauty Award - OrganiCup-prisen 2017 er:

Jerk W. Langer, Læge, ekspert i kost og kosttilskud. Jerk er både foredragsholder, underviser og forfatter til artikler og bøger om sundhed og ernæring. Ofte anvendt som ekspert på både tv og i radio.
Anne Dall, Cand. Scient., formand for HBL (Helsekostbranchens Leverandørforening). Uddannet biopat. Anne har mange års erfaring med både udvikling af og lovgivning omkring droger og kosttilskud.  
Michael Strube, Cand. Scient., chefkonsulent i Nutraceutisk Industri (DI). Michael er konsulent med mange års erfaring fra både myndigheder og industri. Indgående kendskab til lovgivning indenfor fødevarer og kosttilskud.
Lars Holm Jensen, Cand. Pharm., direktør i A-Apoteket, der er en indkøbskæde af apoteker i Danmark med over 200 salgssteder. Lars har det overordnede ansvar for kædens sortimentsstrategi. Besidder et dybdegående kendskab til indholdsstoffer.
Christian Grønhøj, Speciallæge, dr.med. og professor i hudsygdomme. Praktiserende hudlæge i Århus. Næstformand i Kræftfonden. Christian har ekspertviden om huden og dens behov. Interesse for produkternes indflydelse på hudens biologi.
Sofie Jørgensen, Skønheds- og velværejournalist for de førende danske mode-, skønheds- og livsstilsmagasiner igennem mange år. Sofie har læst ernæring og sundhed og er uddannet kosmetiker og makeupartist.
Hvem kan være med?
Årets Inner Beauty Award – OrganiCup-prisen 2017 gives til et produkt, der giver skønhed indefra – dvs. kosttilskud, superfoods, probiotika etc. Produktet skal have været lovligt markedsført på det danske marked i 2016.

Kosttilskud betragtes som fødevarer og reguleres i forhold til fødevarelovgivningen. Der er særlige regler gældende for kosttilskud i Kosttilskudsdirektivet (2002/46) og den nationale bekendtgørelse om kosttilskud (nr. 39 af 12/01/2016). Når det drejer sig om anprisninger, skal produkterne overholde de gældende regler beskrevet i Anprisningsforordningen (1924/2006) samt de godkendte anprisninger beskrevet i EFSA’s EU Register on nutrition and health claims.
Sundere, nemmere og grønnere
OrganiCup er sponsor ved Danish Beauty Award 2017.
OrganiCup er leverandør af den danske menstruationskop – alternativet til bind og tamponer. Den er lavet i 100% medicinsk silikone uden tilsætningsstoffer. Tømmes blot morgen og aften. Du kan sove med den i og dyrke alle typer sport – også svømning. Det bløde materiale former sig efter kroppen og medvirker til, at du slet ikke mærker den. OrganiCup kan holde i op til 10 år. Så ved at vælge OrganiCup hjælper du med at reducere påvirkningen af vores miljø, imens du holder din krop sund, dine dage med menstruation lettere og din pung tykkere.
Skønneste hilsner fra
DANISH BEAUTY AWARD
Anne-Dorte Mathiesen
Følg Danish Beauty Award
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2007-2016 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danish Beauty Award · Blomstermarken 25 · Espergærde 3060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp