Copy
Danish Beauty Awards Nyhedsbrev - Onsdag den 4. november 2020

Så er vi klar til Danish Beauty Award 2021

Nu kan du tilmelde produkter, steder, behandlinger til Danish Beauty Award 2021. Tilmeldingsvinduet er åbent til den 15. januar 2021. Login er DBA2021 på danishbeautyaward.dk/tilmeld-produkt/.

Early Bird
Tilmelder du før den 15. december 2020, er tilmeldingsgebyret det samme som altid - nemlig kr. 1.500 ex moms pr. produkt/sted/behandling. Finder tilmeldingen sted mellem den 15. december 2020 og den 15. januar 2021, så er gebyret kr. 1.800 ex moms pr. tilmelding. 

Dommerpanelet
Dommerne i 2021 skal teste alt og finde frem til de fem nominerede i hver kategori. Tre nye dommere har fået plads i panelet i år: Velkommen til makeupartist Nina Larsen, frisør Ronni Lund og sales manager fra Illum Elisabeth Tangen Olesen. Se mere om dommerpanelet 2021.

Anbefal din favorit at stille op
Er det ikke dig, der står bag et produkt, et beautysted eller en skønhedsbehandling, men er du kunde, leverandør eller forbruger, så må du meget gerne vise dette nyhedsbrev til din yndlingsfrisør eller beautyforhandler, så de kan tilmelde sig konkurrencen om statuetterne. Det er som skønhedsinteresseret forbruger muligt at følge med på Instagram og Facebook og få et indblik i tilmeldte produkter, trends, nominerede og vindere.

Kategorierne
Danish Beauty Award 2021 vil hylde en lang række produkter, der er kommet på markedet i løbet af 2020. Det er både kosmetiske produkter, beautysteder, skønhedsbehandlinger, accessories og kosttilskud. I 2021 har valgt at nye tiltag skal have muligheden for at vinde en statuette, og derfor introducerer vi Årets Hygiejnepris. Der er også debut til Årets Danske Branchepris. Ansigtspleje opdeler vi yderligere, så Årets Serum får sin egen kategori, og det samme gælder Årets Solprodukt. Se beskrivelser af alle årets kategorier: Kategorierne 2021.

Awardshowet
Vi krydser fingre for, at det bliver muligt at afholde en prisuddelingsfest i Tivoli Congress Center i København den 4. juni 2021. Uanset udviklingen af Covid-19 og tilhørende forsamlingsforbud, så bliver 2021-statuetterne uddelt. Enten mødes vi ved det allerede planlagte awardshow eller ved en virtuel udgave som i september 2020. Du kan stadig se Virtuel Edition 2020 på websitet og på Facebook. Billetsalget til den 4. juni 2021 er allerede i gang på Billetlugen.dk

Vejledning og praktisk information
Du skal udfylde en tilmelding pr. produkt, person, sted eller behandling online - og du skal bruge login DBA2021 på websitet. Et produkt kan tilmeldes flere kategorier, men skal kun sendes én gang til dommerne - og der skal kun betales ét tilmeldingsgebyr pr. tilmelding uanset antallet af valgte kategorier. Dommerne skal modtage produkterne til test direkte. Overvej de relevante kategorier, og begrund med gode argumenter for hver kategori. Skriv kort og præcist din begrundelse for, hvorfor det tilmeldte er en vinder i de valgte kategorier – skriv det i samme felt i online-skemaet med kategorien som overskrift. Husk at alt skal overholde lovmæssige krav for hhv. kosmetik, kosttilskud, biocider -  det gælder også anprisninger i markedsføringen. Husk at skrive en SoMe-tekst med @tags og #hashtags, som kan følge produktet, hvis I vil have, vi viser produkterne på de sociale medier. Yderligere information og vejledning kan hentes på websitet.

Spørgsmål?
Kontakt Anne-Dorte Mathiesen på adm@danishbeautyaward.dk eller tlf. 22912476.
Skønneste hilsner fra
DANISH BEAUTY AWARD
Anne-Dorte Mathiesen
Danish Beauty Award
Følg Danish Beauty Award
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2007-2020 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danish Beauty Award · Blomstermarken 25 · Espergærde 3060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp