Copy
Danish Beauty Award 2016 - Dommernes ord & stemningsfilm
View this email in your browser
Danish Beauty Awards Nyhedsbrev - Mandag den 9. maj 2016

Dommernes ord 

Fredag den 29. april blev årets statuetter uddelt i Tivoli Congress Center. Alle Danish Beauty Awards 31 vindere fik et par ord med på vejen fra dommerpanelet: 

Årets Hårplejeprodukt – Detail
Björn Axén - Repair Deep Conditioner
Her er et produkt, der er skabt til nordisk hår. Repair-linjens conditioner giver synlig effekt med det samme. Den tilfører håret fugt uden at tynge eller besvære håret. Slut med filtret hår og hår uden styrke og glans. Denne conditioner er i særklasse, hvis du ønsker blankt og sundt hår. Tak Björn Axén!

Årets Hårplejeprodukt – Professionel
L'Oréal Professionnel - ProFiber Rectify Masque
Synlige resultater fra første færd. Og du kan kickstarte behandlingen hos en professionel frisør for at opnå endnu bedre resultater. Oplev hvordan ellers tørt og glansløst hår bliver til en Hollywood-manke, der ikke bare føles vidunderlig, men hvor resultaterne er så tydelige, at komplimenterne kommer flyvende. Hvert eneste hårstrå bliver forkælet med denne behandling. Tillykke til L’Oréal Professionnel.

Årets Hårstylingprodukt - Detail
Colab - Extreme Volume Dry Shampoo
I år kan kaldes tørshampooernes år! COLAB er tørshampoo, der giver overbevisende resultater. COLAB Extreme Volume mener det, når de siger Extreme Volume. Den gør nye looks mulige. Og med sin gennemtænkte tilgang til dufte, giver COLAB forbrugeren et personligt valg. Juryen var enige om, at her er et produkt, der holder alt, hvad det lover.

Årets Hårstylingprodukt - Professionel
Maria Nila - Volume Spray
Volume Spray repræsenterer et volumiøst alternativ til både mousse og tørshampoo. Produktet er nemt at bruge og udmærker sig ved at give effektiv volumen i spidser og længder og ikke kun i bunden. Designet lækkert og feminint art deco inspireret og gennemført til sidste detalje. Vi elsker det.

Årets Kropsplejeprodukt – Luksus, Detail & Professionel
Elizabeth Arden - Eight Hour Cream All-Over Miracle Oil
Don’t mess with perfection – og jo, Elizabeth Arden, gør det bare alligevel… Det er fornuft og fornyelse. Den ikoniske Eight Hour Cream er blevet videreudviklet til All-Over Miracle Oil. Stadig med samme plejende egenskaber som den originale, men i en luksuriøs olieret formel, der forkæler både krop, ansigt og hår. Det er intens pleje med en let duft af citrus og blomster, der påvirker både huden og sanserne på den virkeligt dejlige måde.
 
Årets Kropsplejeprodukt – Populær
CND - RescueRxx Daily Keratin Treatment
Neglepleje er nødvendig i en tid, hvor perfekte negle er et must for skønhedsbevidste kvinder. Neglene er blevet et førstehåndsindtryk, der kan være afgørende. CND leverer et produkt, som gør en kæmpe forskel. RescueRxx løser et problem, som mange kvinder har – flossede og spaltede negle. De kan nu blive smukke og sunde. Tak CND for at komme de svækkede negle til undsætning.

Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Detail
Estée Lauder - New Dimension Shape + Fill Expert Serum
Kreativitet, entreprenørånd og integritet har været Estée Lauders vision, siden skønheds-aficionadaen Josephine Esther 'Estée' Mentzer, stiftede sit ikoniske brand tilbage i 1946. I dag - 70 år senere - hylder det fremadskuende brand stadig dets oprindelige dyder. Alle kvinder kan blive smukke, mente ildsjælen, og med årets ansigtsplejeprodukt - 'New Dimension Shape + Fill Expert Serum' - kommer skønheden vitterligt inden for rækkevidde for alle kvinder. Fru Lauders vidundermiddel opstrammer huden og gør den fugtmættet, fløjlsblød og 'plumped'. Stort tillykke til Estée Lauder for årets ansigtsplejeprodukt og for 70 års tro tjeneste i skønhedsbranchen.

Årets Ansigtsplejeprodukt – Luksus, Professionel
La Biosthetique - La Capsule Hydratante
Det var et begejstret dommerpanel, der dykkede ned i La Biosthetiques krukke med små, blå 'La Capsule Hydratante' kapsler med alt godt fra havet og et gedigent skvæt hyaluronsyre. 'Et quick fix og rislende fugt til min knastørre hud', lød en af de overstrømmende lovprisninger af franskmændenes fugtige pièce de résistance. Kapsler er set før, men aldrig oplevet så velgørende og fugtgivende som hos La Biosthetiques blå bedårere.


Årets Ansigtsplejeprodukt - Populær
La Roche-Posay - Toleriane Ultra Eye
Sarte violer har et godt øje til La Roche-Posays sublime 'Toleraine Ultra Eye Contour' øjencreme. Den fugtende og beroligende øjencreme er uskyldsren - dvs. uden parfume, alkohol, farvestoffer, parabener, lanolin og konserveringsmidler - og en vinder hos enhver, der værdsætter 'no nonsense' hudpleje.


Årets Makeupprodukt – Luksus
Lancôme - Miracle Cushion
Design og funktion går hånd i hånd. Her er en foundation, som kan kunsten at dække uden at dække som en maske. K-beauty-tendensen er tydeligt inkorporeret. Produktet kan arbejdes op og justeres i farve og dækningsgrad. Samtidig udmærker Miracle Cushion sig ved at være særdeles holdbar. Den giver et dugfriskt look uden at skinne. Allerede forbillede for andre. Tillykke Lancôme!

Årets Makeupprodukt – Populær
GOSH COPENHAGEN - #Foundation Drops
Vi er imponerede af Foundation Drops. Her er der virkelig tale om value for money. En serum-foundation-kombination med en konsistens, der nærmest indarbejdes til usynlighed på huden. Den gør lige netop det, en let foundation skal gøre. Dækker smukt, er let at bruge og giver huden glød. Og så elsker vi tillige looket på emballagen. Tillykke til GOSH.

Årets Herreprodukt
Biotherm - Aquapower 72H
Endnu et dedikeret produkt til herrerne fra Biotherm. Produktet er en fantastisk videreudvikling af en succesfuld serie med en evne til at give fugt uden at fedte og uden at føles tung. Cremen er repræsentativ for den trend inden for convenience, der præger beautymarkedet på herresiden. Dette supereffektive produkt hjælper mænd med at få en fast hudplejerutine.

Årets Herreduft
Christian Dior – Sauvage
Det kræver sin mand at bære årets herreduft. Man er nødt til at have en vis pondus og ikke være bange for at gå egne veje. Her er nemlig en hypermaskulin duft, som taler til det helt rigtige center i hjernen. Der er tale om en duft, der både ægger, forfører og begejstrer. Juryen er ikke i tvivl, når de møder en duft af rigtig mand! Sauvage.

Årets Dameduft
Hermès - Le Jardin de Monsieur Li
”Som at træde ind i en have” sagde flere af juryens medlemmer. Og at den have er fortryllende, er der ingen tvivl om. Hermès’ duft emmer af guldalderromantik, af impressionisme, og er en næsten klassisk velkomponeret duft, hvor noterne er perfekt afstemte.  At duften udvikler sig smukt igennem hele dagen er en anden grund til, at netop denne duft vinder prisen for Årets Dameduft. Bravo Hermès!

Årets Nicheduft
Van Cleef & Arpels - California Rêverie
Duften er del af en kollektion, som repræsenterer et brands fornyelse på den fine måde. California Rêverie er lækkerhed med lækkerhed på og indbegrebet af elegance. En perfekt komponeret duft, der er drømmen om et californisk forår hældt på flaske. Æske, flacon og duft er som helhed æstestik på allerhøjeste plan.

Årets Serie
Moroccanoil Body - Moroccanoil Body 
I et stærkt felt af nominerede, hvor gennemførte serier stod side og om side, stak MoroccanOil Body-serien alligevel af… En stor, flot og velgennemtænkt bodyserie, som giver den enkelte mulighed for at vælge mellem flere dufte. At huden bliver blød, velplejet og fremstår næret og fugtmættet er blot én af de mange benefits, du får med dig, men som en af dommerne sagde: ”Jeg er blevet glad hver dag, når jeg har brugt serien i mit morgenritual”. Serien forener funktionalitet og design med ekstremt velvære.

Årets Innovation
Vita Liberata - Trystal Minerals
Trystal Minerals kombinerer selvbruner med makeup på den smukkeste facon. Trystal Minerals repræsenterer ikke blot ønsket om at få en smuk og solkysset hud, men også trenden inden for contouring. Vita Liberata viser vejen og løfter en hel kategori af selvbrunerprodukter til nye højder. Innovativt, synes dommerne. Stort tillykke til Vita Liberata.

Årets Nye Brand
Nuori
Nuori sætter nye og fremadskuende standarder for, hvordan hudpleje kan skabes og sælges, men stiller også nye og høje krav til forbrugeren. Nouri står for gennemsigtighed, friskhed og en åbenhed om produktion og sourcing samtidig med at give forbrugeren synlige resultater og ikke mindst velvære. Dommerne er stolte på Nuoris vegne.

Årets Nichepris
Magicstripes - Hyaluronic Facial Treatment Mask
Magicstripes Hyaluronic Facial Treatment Mask holder, hvad den lover og er blevet en fast bestanddel af førende makeupartisters kit. Magicstripes giver hurtig og synlig effekt, og er et af den slags produkter, der gør en dårlig dag synligt bedre. Plumping-effekten bidrager til at gøre huden fugtmættet og spændstig og giver et fantastisk grundlag for makeup. En hurtig redning eller del af et vanedannende ritual. Magicstripes er på alle måder en sikker vinder.

Årets Grønne Pris
Jurlique - Nutri-Define Eye Contour Balm
Dokumenteret effektivitet på naturens præmisser. Dette produkt er grønt. Det er biodynamisk, men frem for alt en virkelig god øjencreme. Den kan lige præcis det, den skal kunne. Virker opstrammende og fugtbevarende på de sarte øjenomgivelser. Den er i en klasse for sig. Både grøn og luksuriøs, og simpelthen svær at overgå.

Årets Danske Produkt
Amazing Space - Bodylicious Rose Damask Balm
'Årets Danske Produkt' får nationalfølelsen til at blomstre i dommerpanelets hjerter, for Amazing Space gør det bare godt. Vi kipper med flaget for årets vinder: Bodylicious Rose Damask Balm - endnu en velduftende rose i Laura Bonnés frodige buket. Laura Bonné er alkymisten, der med rund hånd blander pleje og innovation med de pureste, grønne ingredienser og fremtryller produkter, som gør hele landet smukkere.


Årets Care & Protect Pris
Derma - Derma Sun Sololie SPF15
Efter en ørkesløs vinter længes huden efter solens kærtegn. Derma Sun Sololie SPF15 sørger for, at vi ikke sætter sikkerheden over styr, når solens dragende sirenesang lyder over land. Dermas sololie yder bredspektret beskyttelse, uden at huden føles klistret. Olien er helt transparent, og den absorberes af huden som dug for solen. En stor tak for både care and protect skal lyde til Derma.

Årets Beauty Accessory
ghd - ghd platinum white
ghd har leveret det ultimative stylingværktøj med ghd platinum white. Det er lige til at gå til – som en af dommerne udtrykte det ”idiotsikret”. Du risikerer ikke, at varmen bliver for kraftig og ødelæggende. Der er ingen temperaturudsving. Du behøver kun at foretage et strøg, og du har glat hår. Denne beauty accessory er brugervenlighed til både den professionelle frisør, men også dig derhjemme. God hårdag til alle!

GOODIEBOXPRISEN
JorgObé - White Tea Balancing Cream
Vi har talt med GOODIEBOX, og de oplyser, at abonnenterne har været ekstremt begejstrede over vinderproduktet i deres kommentarer på Facebook:
”Jeg er solgt”.
”Aldrig har jeg haft så flot hud som nu.”
”Den fedter ikke, trænger hurtigt ind og sidst men ikke mindst, så dufter den helt fantastisk.”
”Et af de produkter, der bare er inkluderet i rutinen! Så lækker.”
Flotte kommentarer. Tillykke JorgObé!


Blogger's Choice Award
Avision Group – Olaplex
”Wauw, det er jo crazy. Jeg havde ikke turdet håbe på en så tydelig forandring i mit hår. Jeg er på alle måder imponeret over, hvad Olaplex er i stand til at gøre. Håret bliver sig selv igen efter en lang og til tider håbløs kamp for at komme tilbage til normalt hår efter flere forkerte hår-valg. Olaplex genskaber dine hårstrå. Det er en behandling, der simpelthen bringer livet tilbage i håret. Sammen med farvebehandling hos frisøren eller uden. Følg op med hjemmekur, og det er umuligt ikke at blive fuldstændig vild med det!”

Årets Forbrugerpris
The Body Shop - Hawaiian Kukui Cream
Alle forbrugere har haft lyst til at sejle med hen til The Body Shops Bounty-ø. Til et sted med kropspleje, der er ekstremt fugtgivende. Efterlader huden blød og velplejet. The Body Shop har virkelig ramt plet med brugen af kukuikerneolien. Rig på essentielle fedtsyrer og vitaminer. En creme, der giver huden glød. En creme, der får forbrugerne til tasterne, når der skal stemmes. Tusindvis af stemmer er tikket ind på Hawaiian Kukui Cream. Tillykke The Body Shop, I ved præcis, hvad der gør forbrugerne både glade og bløde.

Årets Ildsjæl
Gun-Britt - GB Products
Professionel og dedikeret. Viljestærk og klar i mælet. Kompromisløst og ambitiøst har dette års vinder med sine saloner, sit virke og sine produkter løftet barren for kvalitet og klasse. Årets ildsjæl har på alle måder sat et brændende spor i tiden og vist, ikke bare branchen, men generationer af kvinder, at intet nogensinde er for sent - alt er i stadig udvikling. Hun kan sit håndværk, inspirerer til stadighed andre, og så har hun trodset alderen med hele sin udstråling og sit lange, smukke, grå hår... Hun er intet mindre end et ikon. Stort tillykke til Årets Ildsjæl - Gun-Britt.

Årets Salon/Klinik/Butik/Spa
Kokkedal Slot SPA by Sodashi, Kokkedal
Pakket ind i fredfyldt lækkerhed. Lige fra den smukkeste natur og selve bygningens nærmest majestætiske fremtoning til restaurantens ambitiøse tag i tiden. Stilen er stram og gennemført, behandlingerne og personalet professionelle og på linje med hele resten af totalkonceptet. Dommerne blev overbevist.

Årets Skønhedsbehandling
Complete Me - Själ Complete Spiritual Holistisk Ansigtsbehandling
Holistisk, spirituel og indimellem nærmest hypnotisk... Modtageren af prisen for årets skønhedsbehandling har - helt i tråd med tiden - nedbrudt den traditionelle opfattelse af en ansigtsbehandling og løftet oplevelsen til helt nye niveauer. Ikke hud alene, ikke krop alene. Men hud, krop, sind OG sjæl. Dommerne var henført. ’Complete Me' tillykke!

Årets Lifetime Achievement Award
Jytte Møller, Magasin
Først elev, så forretningschef og category manager. Det er blevet til 53 år i Magasin. Og forleden blev Jytte 70 år. Det er ikke til at hverken se eller mærke på denne smukke kvinde. Branchens skønhedsprodukter har gjort hende godt. Og vice versa. Jytte har i den grad sat sit aftryk på den danske skønhedsbranche. Hun har forestået lancering af mange store brands i samarbejde med en lang række fantastiske partnere. Det er en travl dame, vi hylder her i dag, men travlhed har aldrig kunnet skubbe det altid smittende humør væk. Hun har charme, og hun har viden og selvtillid til at imponere selv branchens helt store navne. Nu hvor Jytte stopper i Magasin – det er hendes allersidste dag på job i dag – så vil hun tilbringe meget mere tid med haven, hestene og krimierne. Hun siger selv, at ”Intet er så godt som et godt drab”! Men Jytte, du har været god for skønhedsbranchen. Tak for 53 år. It’s a lifetime achievement! Det er den pris, vi i dag har valgt at give dig, Jytte Møller. Du har fortjent den. Tillykke.

Årets Klassiker
Clinique – Dramatically Different Moisturizing Lotion
For mange er det den første creme, de køber. Det er genkendelsens glæde for os, der brugte den, da vi var unge. Det er nostalgi for os, der så vores mødre bruge den. Og det er i dag den daglige hudpleje for virkelig mange af os. Der sælges en hvert 5. sekund verden over! Så mange kan ikke tage fejl af god kvalitet. Lanceret i 1968. Oprørsåret bliver det år ofte kaldt. Et forandringens år. Vi kalder det nu for året for skabelsen af DDML – Dramatically Different Moisturizing Lotion. Her i 2016 - Årets Klassiker.

Se produktfotos af vinderne her. In English here.

De fleste af dommerne i panelet 2016 - se alle dommerne og deres kompetenceområder her.
Se stemningsvideoen fra Danish Beauty Award 2016! Flere videoer følger på Danish Beauty Awards YouTube-channel.
Vil du se fotos fra prisuddelingen, fotos af prismodtagerne eller fra backstage, så klik ind i galleriet på www.danishbeautyaward.dk. Vi vil de næste dage løbende lægge flere fotos ud.
Skønne hilsner fra
DANISH BEAUTY AWARD
Anne-Dorte Mathiesen
Følg Danish Beauty Award
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2007-2016 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk