Copy
Danish Beauty Awards Nyhedsbrev - Mandag den 11. januar 2021

Tilmeldingen til Danish Beauty Award 2021 er stadig i gang

Sidste frist for tilmelding er 15. januar 2021.

Tilmeld på danishbeautyaward.dk/tilmeld-produkt/ - login er DBA2021. Udfyld tilmeldingsformularen og upload information om produkt, behandling eller beautysted. Prisen er DKK 1.800 ex moms pr. tilmelding. Vi tager også meget gerne imod dit bud på Årets Ildsjæl eller Årets Klassiker. Det koster ikke noget.

Har du spørgsmål, så kontakt Anne-Dorte Mathiesen på adm@danishbeautyaward.dk.
 
Danish Beauty Award 2021 priser produkterne fra 2020
Didde Juul er dommer igen ved Danish Beauty Award 2021. Didde er også indkøber i Magasin du Nord og ekspert i at finde gode innovative produkter og brands, der har potentialet til at udvikle sig og være spændende for Magasins kunder. 2020 har dog været et meget anderledes år for alle. Didde siger: 

"Selvom året har været præget af nedlukning af landet og flere har arbejdet hjemme, så ses det tydeligt på kundernes købsadfærd, at vi virkelig har haft tid og genfundet lysten til at bruge ekstra tid på vores hudplejerutiner. Det er en fornøjelse at se, at både masker, aktive hudplejeprodukter, body creams, tinted day cream og self tanning drops er at finde som højdespringere blandt de bedst solgte produktgrupper i 2020."
"Når vi ser overordnet på makeupkategorien på tværs af alle brands - uagtet om det er danske eller internationale, så har vi ikke set det fald i omsætningen, som vi kunne have forventet på grund af den pålagte restriktion om at bære mundbind fra midten af august. Helt overordnet så har vi set en beskeden vækst fra uge 34 og frem. Når vi kigger på produktgrupperne, så er det især kategorier som mineral foundation, bronzing powder, concealers, plejeprodukter til negle, brow gels og naturligvis en super god mascara, som kunderne lægger vægt på."

Ved Danish Beauty Award 2021 er det netop produkterne, der er kommet på markedet i 2020, som vi priser. Makeuppen, som Didde nævner, er placeret i Årets Makeupprodukt, mens body creams er i Årets Kropsplejeprodukt. Self tanning/selvbrunere kan også være kropspleje, men i 2021 kan de også blive nomineret i den nye kategori Årets Solprodukt sammen med solcremerne.
Tilmeld nu
Skønneste hilsner fra
DANISH BEAUTY AWARD
Anne-Dorte Mathiesen
Danish Beauty Award
Følg Danish Beauty Award
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2007-2021 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danish Beauty Award · Blomstermarken 25 · Espergærde 3060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp