Copy
Danish Beauty Award 2017 - Tilmeldingen er sat i gang
View this email in your browser
Danish Beauty Awards Nyhedsbrev -  Torsdag den 3. november 2016

Danish Beauty Award 2017 - så er tilmeldingen i gang
Har du sendt et vinderprodukt på det danske marked i løbet af 2016? Eller har du årets lækreste butik med skønhedsprodukter? Så er det nu, du skal tilmelde til Danish Beauty Award 2017.

For 11. år i træk uddeler vi statuetter til årets bedste skønhedsprodukter, den skønneste behandling og det bedste beautysted ved en stor prisuddeling den 28. april 2017 i København. Og nu kan du tilmelde produkter, ildsjæle, behandlinger og steder til de 30 kategorier.

På hjemmesiden er der gjort klar til din registrering. Du skal logge ind med koden DBA2017 (store bogstaver). Du kan vælge at tilmelde en enkelt kategori, men også vælge flere kategorier, hvor produktet hører naturligt hjemme. Prisen pr. produkttilmelding er kr. 1.500,- ex. moms uanset antallet af kategorier. Du kan også foreslå dommerne personer, som du synes skal nomineres til Årets Ildsjæl - det koster ikke noget. Klik ind på tilmeldingssiden - eller læs mere i vejledningsdokumentet.

Sidste frist for tilmelding er den 13. januar 2017, men tilmeld gerne før. Vi håber, at alle skønhedsleverandører - store som små - vil være med i konkurrencen om statuetterne i 2017. 

Dommerpanelet 2017
Et fagligt kompetent dommerpanel bestående af 13 dommere skal teste og vurdere årets tilmeldte produkter. Fire nye dommere er kommet ind i panelet - Anne Staunsager, Sofie Jørgensen, Line Friis og Henrik Haue. Danish Beauty Awards dommere har hver deres kompetenceområde og nogle har flere, således at produkterne bliver vurderet fra alle sider. Panelets dommere har hver især en baggrund som makeupartist, frisør, kosmetolog, kosmetiker, hudlæge, farmaceut eller andre relevante kompetenceområder for en Danish Beauty Award-dommer. Deres opgave er at teste og udvælge 5 nominerede i hver kategori. Og til sidst en vinder. Bortset fra til Forbrugerprisen og Blogger's Choice Award, hvor forbrugere og bloggere skal finde vinderen. Læs mere om dommerne her. Vi vender tilbage med mere information om bloggerne og forbrugerafstemningen.
 
I hvilken kategori skal produktet tilmeldes og vurderes?
I 2017 er der i alt 30 kategorier. Nogle er opdelt i populær og luksus, professionel og detail. Men der er også special-kategorier fx Årets Care & Protect Pris og Årets Innovation. Se alle kategorierne beskrevet her
Opdelingen i kategorier betyder, at alle skønhedsprodukter kan finde deres plads, men der kan godt være flere kategorier, hvor man ønsker at komme i betragtning, og de kan vælges ved tilmeldingen online. Det koster ikke ekstra, men det skal selvfølgelig være relevant og kræver, at der bliver angivet en begrundelse til hver kategori. 
Du kan finde en vejledning til tilmelding, information om kategorier og dommere mm. her. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte Danish Beauty Award på mail adm@danishbeautyaward.dk eller mobil 22 91 24 76.
GOODIEBOXPRISEN 2017
GOODIEBOX uddeler igen en pris, hvor alle, som abonnerer på boxen hver måned, skal stemme og udpege vinderen af statuetten. 5-6 produkter udvælges til en special edition GOODIEBOX, der bliver sendt ud til alle abonnenter i marts 2017. Se boxen fra marts 2016 her. For at komme i betragtning til denne sponsorpris i 2017 skal du kontakte GOODIEBOX direkte på chris@goodiebox.dk/tlf. 28 12 92 68 eller minu@goodiebox.dk/tlf. 31 32 17 38.
Har du lyst til at se eller genopleve stemningen ved Danish Beauty Award 2016, som var vores 10 års jubilæum, så se videoen fra prisfesten ved at klikke på billedet.
Skønneste hilsner fra
DANISH BEAUTY AWARD
Anne-Dorte Mathiesen
Følg Danish Beauty Award
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2007-2016 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danish Beauty Award · Blomstermarken 25 · Espergærde 3060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp