Copy
Danish Beauty Awards Nyhedsbrev - Tirsdag den 15. december 2020
Vent ikke...
Silke Grane er dommer ved Danish Beauty Award 2021. Silke har været dommer i flere runder og er meget erfaren i at teste skønhedsprodukter. Silke har været skønhedsskribent i over 20 år, og nu har Silke bloggen Beauty by Silke. Silke deler gerne ud af hudplejetips og her er et:

"Hvis det kniber med at få taget sig sammen til at få renset og plejet huden ordentligt om aftenen, så har jeg et tip, der har fungeret super godt for mig: Lad være med at vente til lige før, du skal i seng, for så er du træt, og det er nemt at springe over. Sørg i stedet for at lave din aftenrutine lidt tidligt, evt. efter aftensmaden, hvor du stadigvæk er frisk og har god tid. Så kan du nyde resten af aftenen og skal kun børste tænder, når du skal i seng. En ekstra bonus er, at jeg så ofte får gjort lidt ekstra for huden, når jeg starter tidligt. Pludselig er der også tid og overskud til at lægge en dejlig fugtmaske eller lave en peeling. Win win siger jeg bare! :)"
I Danish Beauty Award skal alle 13 dommere teste alle tilmeldte produkter. Vi uddeler igen i år en pris til Årets Renseprodukt. Dommerne vurderer bl.a. sammensætning, effektivitet, skin feel og innovation, når de vurderer et renseprodukt. De kigger på, hvordan produktet gør huden ren, klar, glowy og forbereder den til næste step i hudplejerutinen. Indeholder produktet nye ingredienser, der ellers ikke bliver anvendt i renseprodukter, som har en positiv virkning på hudens fugtighedsniveau, urenheder eller måske rødme? Dommerne bliver bedt om at vurdere fem parametre i hver kategori, der samles i en helhedsvurdering.
Nina Kluge er redaktør på Fagbladet Kosmetik og nyhedsbrevet BeautyNews. Nina har været med til at stifte Danish Beauty Award og har været dommer siden første prisuddeling. Som udgiver af branchebladet har Nina bredt kendskab til markedet - både kosmetik og hudpleje, men også kosttilskud. Ninas motto er:

"Skønhed og sundhed er to sider af samme sag. Den ydre skønhed med en flot og velholdt hud, hår og negle afspejler et sundt indre. Vi bør betragte kroppen holistisk og forstå, at vores livsstil har betydning for, hvordan vi har det, og hvordan vi ser ud. Huden er kroppens største organ, og behandlingen af vores krop afspejles i vores huds tilstand og udstråling. Og det gælder alt fra kost, motion og søvn til stress og andre livsstilsfaktorer. Og frem for alt: rygning er hudens værste fjende. Når det er sagt, så er vi til en vis grad prisgivet de gener, vi har fået med os. Men vi kan selv gøre rigtig meget for at holde vores hud  og vores krop sund og vital. Nina har 3 leveregler:
  • Spis sundt og bevæg dig. Sørg for at få masser af omega-3 og kollagen i hverdagen.
  • Beskyt huden mod solen (du skal nok blive brun alligevel – bare på en sundere måde).
  • Rens huden hver dag, men hold igen med at skrubbe for skrapt. Sørg også for masser af fugt til huden, så har den det bedst.
Igen i 2021 uddeler Danish Beauty Award priser til Årets Inner Beauty Award, hvor det er kosttilskud, superfoods, probiotika mv., der kan have indflydelse på hår, negle og hudens tilstand, sundhed og udstråling. 

Se alle kategorier her.

Sidste dag med Early Bird tilmelding

...men tilmeldingen er mulig helt indtil 15. januar 2021.

Tilmeld på danishbeautyaward.dk/tilmeld-produkt/ - login er DBA2021. Udfyld tilmeldingsformularen og upload information om produkt, behandling eller beautysted. Det koster DKK 1.500 ex moms til og med den 15. december 2020 - indtil midnat. Herefter er prisen DKK 1.800 ex moms pr. tilmelding. Allersidste frist er 15. januar 2021.  

Hvis du vil foreslå en person til Årets Ildsjæl, så er det også muligt i formularen. Det koster ikke noget! Vi tager imod alle gode argumenter for, hvorfor netop din yndlings skønhedsperson gør noget exceptionelt i branchen og bør have prisen som Årets Ildsjæl i 2021. Kom også gerne med bud på Årets Klassiker.

Har du spørgsmål, så kontakt Anne-Dorte Mathiesen på adm@danishbeautyaward.dk.
 
Tilmeld nu
Skønneste hilsner fra
DANISH BEAUTY AWARD
Anne-Dorte Mathiesen
Danish Beauty Award
Følg Danish Beauty Award
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2007-2020 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danish Beauty Award · Blomstermarken 25 · Espergærde 3060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp