Copy
Du kan nå det endnu! Tilmeld senest 14. januar 2016 
View this email in your browser
Danish Beauty Awards Nyhedsbrev - Fredag den 8. januar 2016

Det er nu...

at du skal til tasterne, for tilmeldingsfristen nærmer sig, hvis du skal have fat i en (eller flere...) af statuetterne ved Danish Beauty Award 2016.

Alt skal være uploadet og tilmeldt senest den 14. januar 2016, og dommerne skal have produkterne til test senest den 18. januar 2016. Tilmeld her. Login er DBA2016.

Husk også at tjekke beskrivelserne af de nye kategorier Årets Care & Protect Pris og GOODIEBOXPRISEN, der er årets nye muligheder i 2016. Se kategorierne her.

Behandlinger og skønhedssteder skal også tilmeldes under Tilmeld Produkt-knappen - her er produktet selve behandlingen eller den tilmeldte butik/klinik/salon/spa.

Forbrugerprisen uddeles i samarbejde med BT og bt.dk. Klik af, hvis du vil i betragtning til den pris - eller til Blogger's Choice Award, hvor bloggerpanelet er ved at være på plads - mere om det i næste nyhedsbrev.

Sponsor for Danish Beauty Award 2016?
Vil du være sponsor i 2016, så er der stadig pladser ledige på fotovæggen. En væg, der bliver vist mange gange i løbet af året i flere forskellige sammenhænge, men som først og fremmest vil være samlingspunktet for alle ved prisuddelingsfesten den 29. april 2016 i Tivoli Congress Center. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne på mail: adm@danishbeautyaward.dk.

Følg med på Instagram

Hvis du følger Danish Beauty Award på Instagram, er det muligt løbende at se produkter, der er tilmeldt konkurrencen, og som dommerne er i gang med teste.
Du kan se med på flere hashtags på websitet her og så selvfølgelig følge @danishbeautyaward på Instagram.
Skønneste hilsner fra
DANISH BEAUTY AWARD
Anne-Dorte Mathiesen
Følg Danish Beauty Award
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2007-2015 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk