Copy
Tilmeldingen til Danish Beauty Award 2016 er slut
View this email in your browser
Danish Beauty Awards Nyhedsbrev - Torsdag den 11. februar 2016

Så er der fuld fart på DBAs dommerpanel 2016
De har nemlig fået travlt med at teste, efter tilmeldingen er lukket den 14. januar 2016, og produkterne er blevet sendt ind. Alle tilmeldte produkter og behandlinger skal afprøves nu, og de tilmeldte beauty-steder besøges. Der kom tæt på 350 tilmeldinger til årets konkurrence, så der er hård kamp om statuetterne. I slutningen af marts vil de nominerede blive offentliggjort. Men inden da (medio marts) vil der i tre kategorier være fundet de produkter, som skal dyste om statuetterne. Det er i kategorierne "Årets Forbrugerpris" (via bt.dk), "Blogger's Choice Award" (kommer tilbage til bloggerne asap) og "GOODIEBOXPRISEN 2016". De nominerede vil blive offentliggjort på Danish Beauty Awards hjemmeside og i et nyhedsbrev som dette. Tilmeld dig her, hvis du ikke allerede er skrevet på nyhedsbrevslisten. De nominerede vil få direkte besked.

Billetter til DBA 2016
Årets prisfest finder sted den 29. april 2016 i Tivoli Congress Center. Billetsalget starter på Billetlugen, så snart invitationen er klar i løbet af få uger. I år vil du selv få mulighed for at vælge plads, når du køber billetter. Så det er om at komme 'først til mølle', når billetterne frigives. Billetprisen er 1.195 kr. ex moms og gebyr for show, velkomstdrink, gallamiddag, vin ad libitum, øl, vand og kaffe. Årets værter bliver et gensyn med awardens allerførste værter - nemlig Ellen Hillingsø og Peter Frödin. Vi glæder os. 
Vil du med i goodiebaggen?
Vi giver alle skønheds-leverandører og sponsorer mulighed for at vise deres produkter frem for gæsterne. Der planlægges fremstilling af 750 goodiebags. Der vil være deadline for levering hos ALPI i Greve medio april 2016. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for at være til stede i goodiebaggen. Hvis du er interesseret, da mail os på: adm@danishbeautyaward.dk.
Kom med os på Instagram
Danish Beauty Award på Instagram lægger løbende fotos af tilmeldte produkter op. Og nogle af dommerne tør tage selfies med produkterne på. Brug gerne selv hashtagget #DanishBeautyAward2016. Du kan se med på flere hashtags på websitet her og så selvfølgelig følge @danishbeautyaward på Instagram.
Skønneste hilsner fra
DANISH BEAUTY AWARD
Anne-Dorte Mathiesen
Følg Danish Beauty Award
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2007-2016 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk