Copy
Danish Beauty Awards Nyhedsbrev - Onsdag den 9. februar 2022

Invitation til Danish Beauty Award den 29. april 2022

Det er en stor glæde igen at kunne invitere til prisuddelingsfest i Tivoli Congress Center i København. Danish Beauty Award 2022 er stedet, hvor vi skal hylde årets beautyprodukter, -steder og -behandlinger. Statuetter i alle skønhedens kategorier bliver uddelt fra scenen, og vi glæder os til at se prismodtagerne på catwalken med statuetterne i favnen. 

Dommerne er stadig i gang med at teste alle de tilmeldte produkter, behandlinger og steder. De nominerede i hver kategori vil blive offentliggjort i starten af april. Dog vil vi finde de nominerede til Influencers' Choice, Forbrugerprisen, Normal-prisen og Goodieboxprisen før.

Ditte Haue & Martin Brygmann er aftenens værter, der skal sørge for, at vi bliver ført festligt igennem alle prisoverrækkelserne og aftenens underholdning. Der vil være gallamiddag under prisuddelingen, og før gallamiddagen går i gang i kongressalen, er der velkomstdrinks, mingling og fotografering af gæsterne ved fotovæggen i foyeren.
 
Klik ind på Billetlugen.dk, hvis du vil sikre dig en billet til prisuddelingen. Skynd dig, mens der stadig er mange muligheder for at vælge pladser. Der er borde med 12, 8 eller 4 pladser. Sidste frist er den 15. april 2022. Billetterne inkl. gallamiddag med vin/øl/vand ad libitum koster kr. 1.800,- inkl. moms. Billetlugen.dk tager desuden et gebyr.

Dørene åbnes kl. 17.30, hvor alle er velkomne til at gå hen foran pressevæggen og få taget fotos. Selve prisuddelingen foregår mellem kl. 18.30 og 23.00 med efterfølgende afterparty til kl. 01.30. Der vil være underholdning undervejs under prisuddelingen. Se alle kategorierne.

Find billetter til Danish Beauty Award 2022 på Billetlugen.dk. Se invitationen som pdf her

Du er altid velkommen til at kontakte undertegnede, hvis du vil vide mere om awardshowet - mail: adm@danishbeautyaward.dk.

Goodiebaggen
Vi laver igen i år en goodiebag til alle Danish Beauty Awards gæster. Vil du vise noget frem i denne goodiebag, der kommer med hjem til influencers, journalister, detailhandel, sponsorer, branche og andre skønhedseksperter? Så send en besked med det samme til adm@danishbeautyaward.dk. Der er deadline for levering til goodiebaggen hos ALPI i Roskilde den 1. april 2022. 
Skønneste hilsner fra
DANISH BEAUTY AWARD
Anne-Dorte Mathiesen
Følg Danish Beauty Award
Facebook Facebook
Instagram Instagram
YouTube YouTube
Twitter Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2007-2022 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danish Beauty Award · Blomstermarken 25 · Espergærde 3060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp