Copy
Danish Beauty Awards Nyhedsbrev - Torsdag den 25. februar 2021

Dommerne tester nu alt

Selv om 2020 blev et anderledes år med Covid19 pandemien, så har der alligevel været mange nye, skønne produktlanceringer på det danske marked, og rigtig mange af dem er tilmeldt Danish Beauty Award 2021. Produkter til ansigt, krop og hår, til inner beauty, men selvfølgelig også til at desinficere hænder. De desinficerende produkter er tilmeldt den nye kategori Årets Hygiejnepris. Dommerpanelet har også modtaget virkelig mange nye sera til den anden nye kategori Årets Serum. Årets højdespringer er dog Årets Grønne Pris, der slår rekord med flest tilmeldinger skarpt forfulgt af Årets Danske Produkt. Sædvanen tro er Årets Ansigtsplejeprodukt også en meget svær kategori for dommerne med mange produkter, der alle har noget spændende at byde på.

Dommerne er i gang  med at udvælge de 5 nominerede i hver kategori. Du kan se kategorierne her. Dommerne har tid til at teste, indtil de nominerede skal offentliggøres i løbet af april / start maj. Muligvis vil der gå lidt længere for kategorierne Årets Skønhedsbehandling og Årets Salon/Klinik/Butik/Spa, da der jo først skal åbnes for adgang. 

Indtil da kan du blandt andet følge med på Instagram, hvor vi flere gange om dagen opdaterer profilen med fotos af de tilmeldte produkter: @danishbeautyaward

Årets Forbrugerpris - Matasprisen 2021, Influencers' Cholce Award og Goodieboxprisen 2021 vender vi meget snart tilbage med mere information om.

Har du spørgsmål, så kontakt Anne-Dorte Mathiesen på adm@danishbeautyaward.dk.
 

Konstant bevægelse i skønhedsverdenen

Nina Larsen er dommer ved Danish Beauty Award 2021. Nina er makeupartist, frisør og kosmetolog og arbejder med store tv-show-formater såsom X-factor og Vild med dans. Det betyder, at artister og tv-værter som Sofie Linde, Oh Land og Sarah Grünewald ofte bliver stylet af Nina. Konceptudvikling og undervisning er en del af Ninas arbejde, men også mode i form af stills og modeuger er en del af profilen. Sidst men ikke mindst kan Nina kalde sig forfatter, da beautybogen 'Ikonmakeup' for nylig er udkommet.

Nina er fantastisk at have som dommer ved Danish Beauty Award 2021. Nina inspirerer de andre dommere i panelet og kan dele ud af sin store viden om skønhedsprodukter og det, der rører sig i både mode- og skønhedsverdenen. Nina siger:

"Min største hobby er helt bestemt mit arbejde.
Der er så mange nuancer i det arbejde, jeg har, så der eksisterer ikke en eneste dag, hvor jeg ikke er glad for det, jeg laver. Den konstante bevægelse i skønhedsverdenen inspirerer, tilfører energi og jeg får lyst til at lære mere, men også lyst til at lære fra mig. For at cleare mindsettet og holde fysikken i form dyrker jeg styrketræning. En stor passion jeg har haft i mange år. Da dette i øjeblikket ikke er muligt, bliver det til lange gåture i naturen. En anden stor interesse er mine årlige lange rejser. Her inspireres jeg til mit arbejde gennem andre kulturer, hvor jeg specifikt har fokus på SPA-oplevelser, gastronomi og natur."

At Nina Larsen er anerkendt ud over Danmarks grænser, er der flere eksempler på. Nina fortæller om en af de mange sjove oplevelser arbejdet giver:

"For et par år tilbage i 2018 blev jeg som International Selected Hair Artist inviteret on stage på TRIBU-TE showet på teatret La Cigale på Montmatre i Paris. Det er et show, der afholdes årligt, hvor frisører fra hele verden flyver ind for at opleve avantgarde styling. Jeg følte mig utroligt beæret over at være blevet inviteret til at være en del af dette show. Jeg blev nærmest euforisk, da jeg fik at vide, at jeg skulle demonstrere en klipning på en model på scenen. At skulle lave en klipning, som visuelt skulle konkurrere op imod alverdens store avantgarde-opsætninger, gav mig præstationsangst. Jeg måtte lave en spektakulær klipning, tænkte jeg. Så omkring denne klipning byggede jeg et kæmpestort sceneshow op i form af den rigtige musik, transformation, tøjstyling og makeup. Spændingen var høj blandt publikum, da jeg til slut i min performance rækker ud efter en hårtrimmer og trimmer med rystende hånd og hjertebanken bogstavet V ovenpå modellens hoved. Publikum rejste sig og skreg og med ét vidste jeg, at jeg havde skabt et af showets højdepunkter blot ved at vise en simpel klipning."

I Danish Beauty Award er Nina med sin baggrund og erfaring ekspert i mange kategorier, men i makeup- og hårkategorierne især. Og så selvfølgelig alle behandlinger og behandlingssteder. Om selve testprocessen siger Nina:

"Når jeg som dommer tester et produkt, starter jeg med at læse om produktet. Her fokuserer jeg på koncept, beskrivelse af produktet og indhold. Derefter går jeg til den fysiske test, hvor jeg fokuserer på den visuelle præsentation af produktet, resultat af brug af produktet, konsistens, duft og den overordnede oplevelse. Jeg bruger den tid, der er brug for i forhold til at give den helt rigtige bedømmelse."
Skønneste hilsner fra
DANISH BEAUTY AWARD
Anne-Dorte Mathiesen
Danish Beauty Award
Følg Danish Beauty Award
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2007-2021 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Danish Beauty Award · Blomstermarken 25 · Espergærde 3060 · Denmark

Email Marketing Powered by Mailchimp