Copy
Nyhedsbrev - Onsdag den 12. marts 2014 - Danish Beauty Award - Forbrugerprisen & Save the date

Årets Forbrugerpris 2014 - Stem og vind


woman.dk, costume.dk og på magasinetliv.dk kan du nu være med til at bestemme, hvilket produkt der skal vinde Årets Forbrugerpris 2014.

Og du kan vinde alle de nominerede produkter. Stem nu!

Save the date

Sæt kryds i kalenderen ved den 29. april 2014, hvor Danish Beauty Award afholdes i Cirkusbygningen i København. Det bliver en fest med gallamiddag, underholdning, prisuddeling og afterparty. Invitationen vil blive sendt ud i løbet af kort tid. Billetter vil lige som sidste år skulle bestilles og købes via Billetto.dk, men nærmere information følger snarest.
 
De nominerede er...
...ved at blive valgt. 2014-dommerne (se dem her) er i gang med at teste de tilmeldte produkter og behandlinger. I næste uge vil de nominerede blive afsløret.

Er du nomineret, får du direkte besked på mail. Du vil også få et logo tilsendt, som du kan bruge sammen med det nominerede produkt. Det kan bruges på hjemmeside, i annoncer mv. Danish Beauty Award bliver så glade og stolte på jeres og egne vegne, når vi ser logoet ude på markedet.
Hjælp os - opdater dine oplysninger
Du modtager dette nyhedsbrev, da du er tilmeldt via vores tidligere website, eller hvis du er tidligere deltager i Danish Beauty Award.

Gå gerne ind og opdater dine oplysninger på www.danishbeautyaward.dk eller via links helt i bunden af dette nyhedsbrev. 

Goodiebaggen
Vil du have et produkt med i Danish Beauty Awards berømte goodiebag? Vi tager gerne i mod fullsize produkter, lækre prøver eller gavekort. Vi skal lave ca. 700 goodiebags. Har du andre idéer til goodiebaggen, så er de også velkomne.
Kontakt venligst Sonja Andersen hos Crone & Co. på mail dba@croneandco.com for bidrag og yderligere oplysninger.
Følg os på Instagram
Følg @danishbeautyaward på Instagram. Dommerne lægger løbende fotos og små kommentarer på, så det er muligt at følge lidt med i deres test af produkter. Brug gerne selv hashtagget #danishbeautyaward eller #danishbeautyaward2014, hvis du selv poster fotos om DBA.

Du kan også følge os på facebook eller bloggen.
 Skønneste forårshilsner fra 

Danish Beauty Award
Anne-Dorte Mathiesen
Følg Danish Beauty Award
Facebook
Instagram
YouTube
Twitter
View this email in your browser
Copyright ©  2008-2013 Danish Beauty Award - All rights reserved.
 
Danish Beauty Award - Blomstermarken 25 - DK-3060 Espergærde - Denmark
M: +45 2291 2476 - E: adm@danishbeautyaward.dk - W: danishbeautyaward.dk