Copy
View this email in your browser

Inforium Huisarts

Steeds meer huisartsen enthousiast!

Ook in de afgelopen maanden hebben wij weer een aantal nieuwe huisartsen mogen verwelkomen.

En zij, maar vooral ook hun patiënten, ervaren de voordelen van Inforium. Bijvoorbeeld Huisartsenpraktijk Veenkruid: " Wij - maar vooral veel patiënten - zijn enthousiast over Inforium" en Huisartspraktijk Douwes: "assistentes en vooral patiënten enthousiast en onder de indruk. Zeer overzichtelijk, heb al reclame gemaakt bij andere collega's."

Wilt u ook direct vanuit uw spreekkamer uw patiënt de betrouwbare informatie digitaal toesturen? Met behoud van uw privacy en die van de patiënt en daarnaast ook nog tijd besparen?

U kunt zich aanmelden voor Inforium Huisarts voor €9,95 per maand (excl.btw). Na aanmelding kunt u al binnen enkele dagen starten!

Lees hier meer informatie over Inforium Huisarts, of neem contact op via het emailadres huisartsinfo@inforium.nl.
 
Tweet
Forward
Share

Voortgang interactieve sessies

Lunchsessies Inforium bij SAZ Ziekenhuizen worden zeer gewaardeerd

Kanker.nl, het nieuwe platform voor voorlichting voor alle patiënten met kanker, heeft veel informatie voor patiënten over alle vormen van kanker. Maar ook over diagnostiek en behandeling, trials of voor lotgenoten contact. Kanker.nl heeft een speciale Inforium set gratis beschikbaar gesteld voor alle zorgverleners, van huisarts en verpleegkundige tot specialist.

Met www.kanker.nl/inforium kan elke zorgverlener via deze site de patiënt gratis, digitaal en veilig, informeren.

In samenwerking met de organisatie van de Samenwerkende Algemene Ziekenhuizen (SAZ) zijn er interactieve lunchsessies georganiseerd. Met als doel om professionals, voornamelijk van de oncologie afdeling (maar ook andere specialismen waren regelmatig van de partij), kennis te laten maken met de mogelijkheden die dit platform de zorgverlener biedt. Wij informeerden u in een vorige nieuwsbrief al dat de eerste sessies hadden plaatsgevonden. Inmiddels zijn er al in zo'n 10 ziekenhuizen succesvolle bijeenkomsten geweest waar erg enthousiast is gereageerd op de mogelijkheden! En wordt het platform steeds vaker gebruikt om de waardevolle informatie bij de patiënt te brengen

Wilt u meer weten over de lunch presentatie of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op!

Zien hoe het werkt? Klik hier  voor een instructievideo.

Tweet
Forward
Share
Copyright © 2016 Inforium, All rights reserved.

Postadres
Postbus 6040
9702 HA Groningen

Bezoekadres
Zuiderpark 15
9724 AG Groningen

Email     info@inforium.nl
Internet  www.inforium.nl


Telefoon (036) 7440496

Aanmelden voor deze nieuwsbrief?