Copy
View this email in your browser

Inforium groeit!

Gebruik Inforium stijgt met 250% over het jaar 2016.

Terugblik 2016
Kijkend naar onze statistieken over het afgelopen jaar kunnen we trots melden dat het gebruik van Inforium enorm aan het stijgen is, elke maand weer. Meer en meer huisartsen, apothekers, fysiotherapeuten en medisch specialisten binnen ziekenhuizen of ZBC's zien de toegevoegde waarde van Inforium in de communicatie met de patiënt. De patiëntenacceptatie blijft onverminderd hoog (soms tot boven 95%).

Vooruitblik 2017
Komend jaar bouwen wij samen met u verder aan het verbeteren van de digitale informatievoorziening voor patiënten. Als onderdeel van Project CHIP (gestart in Almere) wordt Inforium als standaard transmuraal informatie middel ingezet. De volgende fase(n) van het project zullen komende maanden in samenwerking met de zorgverleners worden doorgevoerd. Daarnaast staan er in 2017 diverse innovatieve uitbreidingen. We zullen u daar, als het testen is afgerond, uiteraard over informeren. Maar toch alvast een paar nieuwe functies die u helpen bij het efficiënt gebruik van Inforium:
  • eenvoudige integratie met uw portaal;
  • vernieuwde interface met de mogelijkheid om informatie van collega zorginstellingen te vinden en het gebruiken.

Ehealtweek 2017
Een van de eerste events van dit jaar is de E-healthweek 2017. Ruim 220 partijen organiseren tijdens deze week activiteiten door heel Nederland. Op woensdag 25 januari is Inforium als deelnemer aanwezig bij het event van Stichting Betrouwbare Bron als organisator van een bijeenkomst van patiënten, zorgverleners, bestuurders en verzekeraars. Het onderwerp van dit event is: "Informatievoorziening als basis van samenwerking".  Meer informatie over het programma kunt u hier vinden. Uiteraard krijgt u in de volgende nieuwsbrief meer informatie over het event en wat het voor u kan betekenen.

Tweet
Forward
Share

Nieuw verzendscherm

Om de informatievoorziening naar de patiënt te verbeteren door moderne communicatiemiddelen hebben wij onlangs het schermpje met de bevestiging aangepast die u te zien krijgt wanneer uw inforium is verzonden.
Positieve feedback

De smiley en het aantal verzonden items is bedoeld als positieve feedback voor onze gebruikers en daarnaast om onze startende gebruikers verder op gang te helpen met Inforium waarbij men ook kan zien dat een heleboel andere zorgverleners er samen gebruik van maken. Daarnaast werd er door onze gebruikers vaak gevraagd naar cijfers en rapportages, welke ook verzonden worden maar vaak bij de manager op het bureau terecht komen. Op deze manier kan elke gebruiker direct een idee krijgen van het gebruik van de de organisatie of vakgroep. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over deze wijziging kunt u altijd contact met ons opnemen via info@inforium.nl. 

Tweet
Forward
Share

Nieuwe gebruikers

Elke maand mogen wij weer nieuwe gebruikers verwelkomen en dat is natuurlijk goed nieuws!

Flevoziekenhuis verder uitgebreid
Voor de zomervakantie melden wij u al dat het Flevoziekenhuis 7 nieuwe licenties ging gebruiken voor diverse vakgroepen. Deze vakgroepen zijn enthousiast gestart en vanwege de goede ervaringen kunnen wij in januari weer zes nieuwe vakgroepen toevoegen die gaan starten met Inforium.

Fysiotherapeuten
In januari gaan ook de eerste fysiotherapeuten van vijf verschillende gezondheidscentra aan de slag met Inforium. Zodat zij patiënten bijvoorbeeld gerichte video's met oefeningen rechtstreeks in de mailbox kunnen sturen. Wilt u meer informatie over Inforium voor fysiotherapeuten?
Neem contact met ons op via info@inforium.nl, dan vertellen wij u graag meer. 

Tweet
Forward
Share
Copyright © 2017 Inforium, All rights reserved.

Postadres
Postbus 6040
9702 HA Groningen

Bezoekadres
Zuiderpark 15
9724 AG Groningen

Email     info@inforium.nl
Internet  www.inforium.nl

Telefoon (036) 7440496


Aanmelden voor deze nieuwsbrief? 

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Inforium · Zuiderpark 15 · Groningen, 9724 AG · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp