Copy
View this email in your browser

Nieuwe gebruikers

Zorggroep Almere


In juli start de Zorggroep Almere een pilot van 6 maanden binnen 12 gezondheidscentra. Zowel de huisarts, de apotheker als fysiotherapeuten zullen patiënten gaan informeren met Inforium. 

Hiermee wordt zowel de informatievoorziening voor de patiënt als de samenwerking en integratie van de informatiestroom vanuit de gezondheidscentra verbeterd. Doel is ook de samenwerking tussen 1e en 2e lijn te verbeteren zodat de patiënt consistent en optimaal, op het juiste moment, geïnformeerd wordt.

Medisch Centrum Leeuwarden

Ook het MCL te Leeuwarden is in juni 2016 een pilot met Inforium gestart om de mogelijkheden van Inforium voor het ziekenhuis en de patiënt te gaan ervaren. Daarbij wordt onder meer gebruik gemaakt van informatie van Kanker.nl. Deze stichting biedt elke zorgverlener de mogelijkheid om informatie van Kanker.nl gratis aan de patiënt aan te bieden (zie www.kanker.nl/inforium). 

Lees hier waar Inforium nog meer gebruikt wordt.
Tweet
Forward
Share

Flevoziekenhuis uitbreiding

Flevoziekenhuis Almere breidt uit met 7 vakgroepen

Wegens de goede ervaring binnen de vakgroepen KNO, Dermatologie en Gyneacologie, gaat het Flevoziekenhuis het aantal licenties met 7 uitbreiden!
Vanaf juli 2016 gaan ook de vakgroepen Cardiologie, Chirurgie, MKA, Neurologie, Interne Geneeskunde en Oogheelkunde starten met Inforium om de patiënt te informeren. Nog voordat iedereen op vakantie gaat wordt gestart met de implementatie en de training van de medewerkers.

Tweet
Forward
Share

Zomervakantie

Bezetting tijdens de vakantieperiode

We doen ons uiterste best om u tijdens de vakantieperiode van de service en support te voorzien die u van ons gewend bent. Echter, met name in de weken 30 en 31 hebben wij een lage bezetting, wij vragen hiervoor uw begrip.

Wij wensen al onze klanten hierbij alvast een hele prettige en zonnige vakantieperiode toe!

Tweet
Forward
Share
Copyright © 2016 Inforium, All rights reserved.

Postadres
Postbus 6040
9702 HA Groningen

Bezoekadres
Zuiderpark 15
9724 AG Groningen

Email     info@inforium.nl
Internet  www.inforium.nl


Telefoon (036) 7440496

Aanmelden voor deze nieuwsbrief?