Copy
Sidste nyt fra FSTA, Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur
Ser denne email underlig ud?
Se den i en internet browser.

Forum for sygehus teknik og arkitektur

Tak for en erfaringsrig årskonference

Den 22.-24. september 2014 deltog tekniske chefer, maskinmestre og andre driftsfolk fra landets hospitaler samt projektfolk, ingeniører og arkitekter med reference til hospitalsvæsenet og kvalitetsfondsprojekterne i FSTA’s årskonference.

     

     

I løbet af de tre dage kunne deltagerne få inspiration og ny viden fra 18 foredragsholdere, der bidrog med oplæg om forskellige områder inden for det danske sundheds- og hospitalsvæsen. Der var også mulighed for at høre mere om de mange nye løsninger og produkter hos de mere end 35 udstillere, som havde en stand.    

FSTA handler om at videndele, og derfor har vi samlet foredragsholdernes præsentationer på hjemmesiden. Her er præsentationer af bl.a. statens tilsyn med de 16 kvalitetsfondsprojekter, robotteknologi på sterilcentraler og meget mere. 

FSTA takker for endnu en god årskonference med mange gode faglige input. 

Ny formand i FSTA
Årskonferencen blev indledt med den ordinære generalforsamling i FSTA, hvor der bl.a. var valg af to nye medlemmer til bestyrelsen.

Jørgen Lindegaard, teknisk chef på OUH, er nyt bestyrelsesmedlem og Svend Christiansen, teknisk chef på Regionshospitalet Randers, er ny bestyrelsessuppleant.

 Læs referatet fra generalforsamlingen i det seneste nummer af vores fagblad.

Kaj Hyldgaard, teknisk koordinator på Nyt Aalborg Universitetshospital, er pr. 24. september 2014 blevet formand i den nye konstituerede bestyrelse, der består af syv medlemmer og to suppleanter. 

Se alle medlemmerne i bestyrelsen. Ny vejledning om ventilation på OP-stuer

FSTA og Foreningen af Sygehusmaskinmestre i Danmark (FSD) er initiativtagere bag den nye vejledning: Ventilation i rum med invasive indgreb, herunder OP-stuer.

Med den nye vejledning ønsker FSTA og FSD, at krav til og design af ventilation på OP-stuer og rum, hvor der sker invasive indgreb, bliver lettere tilgængeligt for de personer, som planlægnings-, projekterings- og driftsmæssigt arbejder med etablering og vedligehold af OP-stuer. 

”Den nye vejledning henvender sig ikke kun til hospitalssektoren, men også mere bredt til de projekterende, så de hurtigt kan danne sig et overblik over, hvad det kræver at etablere og renovere OP-stuer og undersøgelsesrum,” siger Kaj Hyldgaard, formand i FSTA og leder af arbejdsgruppen, der står bag den nye vejledning. 

Læs artiklen, Sådan skaber man den bedste ventilation på operationsstuer, om formålet med den nye vejledning i HVAC Magasinet, der bl.a. formidler viden om indeklima, ventilation og bæredygtigt byggeri. 


Copyright © 2014 FSTA, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp