Copy
Sidste nyt fra FSTA, Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur
Ser denne email underlig ud?
Se den i en internet browser

Forum for sygehus teknik og arkitektur

En betydningsfuld Årskonference

Høj faglighed og højt humør prægede FSTA’s Årskonference den 7.-9. oktober 2015, hvor ca. 230 deltagere med interesse og kompetencer inden for sygehusteknik og -arkitektur deltog. Heriblandt rådgivere, arkitekter, entreprenører, udstillere samt projekt- og driftsansvarlige på hospitaler.    

Læs mere om de mange foredrag og udstillinger, der fandt sted, hvordan humøret blev sparket i gang, og hvorfor det er vigtigt at være til stede på FSTA's Årskonference.  

Se også billederne fra Årskonferencen
Den nykonstituerede bestyrelse med undtagelse af Finn Sørensen.

Nye kræfter og gamle kendinge i bestyrelsen


81 personer mødte op til FSTA’s ordinære generalforsamling den 7. oktober, som traditionen tro indledte den årlige konference i Kolding.

Generalforsamlingen bød bl.a. på valg af fem ud af de syv bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter.

Den nykonstituerede bestyrelse kan byde velkommen til Michael Møller, der er markedschef for hospitaler i ALECTIA og nu også nyt bestyrelsesmedlem i FSTA. Steffen Carl Jacobsen, teknisk chef på Aalborg Universitetshospital er som suppleant også et nyt ansigt i bestyrelsen.

Læs mere om generalforsamlingen, herunder referatet, og se de enkelte bestyrelsesmedlemmer

Helbredende arkitektur på Sygehus Lillebælt i Kolding


Som afslutning på FSTA’s Årskonference fik 30 deltagere mulighed for at besøge kvalitetsfondsprojektet Sygehus Lillebælt i Kolding, der efter planen skal stå helt færdigt i 2017.

Et af de mærkbare elementer ved arkitekturen er et stort fokus på omgivelserne, der mindsker patientens følelse af at være syg og indlagt. 

Læs mere om besøget på Sygehus Lillebælt og se billeder fra rundvisningen.
Copyright © 2015 FSTA, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp