Copy
Sidste nyt fra FSTA, Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur
Ser denne email underlig ud?
Se den i en internet browser

Forum for sygehus teknik og arkitektur

Er du ajour med hospitalsdrift, teknik og arkitektur?

FSTA's Årskonference præsenterer en helt ny måde at demonstrere hospitalsprojekter i planlægningsprocessen for brugere og beslutningstagere. Foto: John Enbrecht
137 deltagere er allerede tilmeldt FSTA's Årskonference, der finder sted den 7.-9. oktober 2015 på Hotel Comwell i Kolding. Du kan stadig nå at tilmelde dig konferencen for professionelle aktører inden for drift, teknologi og arkitektur på hospitaler og få adgang til den nyeste viden på området. 

I år har du mulighed for at opleve en række foredrag, der giver indsigt i nye teknologier, heriblandt velfærdsteknologi, sporing & lokation, telekommunikation & mobility samt logistik teknologi.  

Du kan også møde 36 udstillere, som præsenterer nye produkter og løsninger – fx de projekterendes BIM- model, der er omsat til en 3D virtuel model i fuld skala, du kan gå på opdagelse i. 

FSTA glæder sig til at byde alle, der har interesse i at forbedre teknisk sygehusdrift og -byggeri i Danmark, velkommen. 

Tilmeld dig Årskonferencen og se programmet. 

Husk at det også er muligt at deltage i generalforsamlingen mandag den 7. oktober kl. 16.30. Læs mere herom og find dagsordenen.  
Copyright © 2015 FSTA, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp