Copy
Sidste nyt fra FSTA, Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur
Ser denne email underlig ud?
Se den i en internet browser

Forum for sygehus teknik og arkitektur

Sådan gik generalforsamlingen 2016


64 personer deltog i FSTA’s generalforsamling, som åbnede Årskonferencen den 12. oktober 2016.

I sin formandsberetning talte Kaj Hyldgaard bl.a. om vidensdeling gennem fagnetværk, ligesom han kunne fortælle, at FSTA i 2017 tilslutter sig det europæiske forum IFHE-EU.

På generalforsamlingen blev der også (forhånds)godkendt tilpasninger i vedtægterne, og samme bestyrelse blev valgt til at fortsætte arbejdet. 

Læs mere om FSTA’s generalforsamling.

Vellykket Årskonference 2016

Omkring 285 professionelle aktører inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift deltog i FSTA’s Årskonference, der fandt sted den 12.-14. oktober 2016 i Kolding. 

De mange deltagere fremhæver det faglige indhold og netværk på tværs af interessentgrupper som de vigtigste årsager til at deltage på FSTA’s Årskonference. 

”De emner, som behandles på Årskonferencen, er meget fagligt relevante i forhold til de problemstillinger, vi står over for på hospitalet. Foredragene rammer meget præcist ned i det. Konferencen er inspirerende, fordi vi får ny viden,” siger Ole Jacobsen, teknisk souschef på Aarhus Universitetshospital.

Ifølge Helle Bugge-Hansen, der er salgschef i Semi-Staal inden for hospitalsområdet og udstiller på konferencen for andet år i træk, er det vigtigt at være til stede på Årskonferencen for at opbygge og pleje relationerne til vigtige beslutningstagere. 

Læs hele beretningen fra Årskonferencen 2016 og interviews med deltagere samt udstillere

Sæt dit præg på Årskonferencen 2017

Det er nu et par uger siden, at FSTA’s Årskonference 2016 fandt sted i Kolding med et rekordhøjt deltagerantal. 

FSTA’s bestyrelse begynder allerede nu at planlægge indholdet til næste års konference.

Vi opfordrer alle vores medlemmer og andre med interesse i FSTA’s Årskonference til at bidrage med ønsker til, hvilke foredrag der bør være næste år. Send dit forslag til info@fsta.dk senest den 1. december 2016. 

Læs mere om, hvorfor, hvordan og hvornår vi gerne vil modtage dine forslag

Første møde i ventilations-fagnetværket


Mandag den 28. november kan du deltage i det første møde i FSTA’s fagnetværksgruppe, der har ventilation som fokusområde. Det finder sted hos Halton i Hørning.

”Deltagerne i det nye fagnetværk skal på det første møde definere, hvilke temaer, principper, metoder, systemer og udfordringer i relation til ventilation på sygehusene, som netværksgruppen ønsker at tage fat i og arbejde med,” siger Thorkil Vandborg, bestyrelsesmedlem i FSTA. 

Læs mere om opstartsmødet og de andre fagnetværk
Copyright © 2016 FSTA, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp