Copy
Sidste nyt fra FSTA, Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur
Ser denne email underlig ud?
Se den i en internet browser

Forum for sygehus teknik og arkitektur

Årskonferencen nærmer sig – er du tilmeldt?

Er du ajour med drift, teknologi og arkitektur på danske hospitaler? Du kan stadig nå at tilmelde dig FSTA's Årskonference, som finder sted den 12.-14. oktober 2016.
Om en måned slår FSTA endnu en gang dørene op til Årskonferencen for professionelle aktører inden for drift, teknologi og arkitektur på hospitaler. 

Konferencen finder sted på Hotel Comwell i Kolding den 12.-14. oktober 2016. 

Der er allerede rigtig mange tilmeldte, som alle har interesse i at forbedre teknisk sygehusdrift og -byggeri i Danmark. 
 

Tilmelding på hjemmeside

Du kan stadig nå at tilmelde dig konferencen på vores hjemmeside, hvis ikke du har fået det gjort endnu. 


Årets temaer og program

I år kan du opleve en lang række foredrag, som giver indsigt i nye teknologier, metoder og muligheder på området. Temaerne for årets foredrag er ”På den lange bane” og ”Drifts- og installationsteknik”. Du kan læse meget mere om de forskellige foredrag i programmet

Du kan også møde 36 udstyrs- og systemleverandører, der alle tre dage har en udstillerstand og giver indblik i nye og interessante produkter og løsninger til landets hospitaler. 
 

Find materialer på hjemmesiden

FSTA har gjort det endnu lettere for vores medlemmer og deltagere at finde relevante materialer og oplysninger om Årskonferencen på vores hjemmeside – se mere på forsiden af www.fsta.dk
 

FSTA’s generalforsamling

Det er muligt at deltage i generalforsamlingen onsdag den 12. oktober kl. 16.30-17.30 på Hotel Comwell i Kolding, hvor FSTA’s medlemmer har stemmeret. Du kan se den foreløbige dagsorden her. Samme sted offentliggør vi den endelige dagsorden senest onsdag den 28. september. 

FSTA’s bestyrelse glæder sig til at byde alle velkommen på Årskonferencen, hvor erfaringsudveksling og adgang til den nyeste viden på området er i højsædet. 

Ny netværksgruppe om ventilation 


I slutningen af året etablerer FSTA endnu en netværksgruppe, som har ventilation på agendaen. 

”Der diskuteres meget i fagkredse om forskellige typer af ventilationsprincipper,” siger Thorkil Vandborg, bestyrelsesmedlem i FSTA, og fortsætter:

”Der bruges mange penge på at ventilere de mange tusinde kvadratmeter på landets sygehuse, men giver det mening at gøre det i så høj grad? Der er mange energikroner og hygiejneprincipper i spil, når det gælder ventilation, ligesom det også handler om komfort for patienter og personale.” 

Formålet med netværksgruppen er at udveksle viden og erfaringer om ventilation i et bredere perspektiv. Deltagerne i netværksgruppen får lejlighed til at diskutere de forskellige ventilationsprincipper. Der er behov for, at der tænkes nyt og innovativt for at præge løsningerne til sygehusene, når det gælder ventilation.   

Har du lyst til at være en del af det nye fagnetværk, er du velkommen til at tilmelde dig gruppen ved at skrive til Thorkil Vandborg
Copyright © 2016 FSTA, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp