Copy
Sidste nyt fra FSTA, Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur
Ser denne email underlig ud?
Se den i en internet browser

Forum for sygehus teknik og arkitektur

Årskonference 2015


FSTA inviterer endnu en gang personer og virksomheder, som har indflydelse på og erfaring med de forskellige fagområder inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift, til den årlige konference. 

Det finder sted den 7.-9. oktober 2015 på Hotel Comwell i Kolding. 

Årskonferencen giver deltagerne unik indsigt i hospitalernes konkrete behov og udfordringer med drift, teknik og arkitektur. En lang række personer med faglige og erfaringsmæssige kompetencer inden for sygehusbyggeri og hospitalsdrift holder foredrag. 

I år er det også muligt at blive inspireret på andre fronter. Karen-Marie Lillelund, der er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere, holder det første foredrag om ”Humor som et arbejdsredskab i processer”.Karen-Marie Lillelund har gjort det til sit mål at demonstrere humorens betydning for menneskeligt samvær og kommunikation. Oplev hvordan det ikke bare er en kliché, at alting bliver bedre og nemmere, hvis man kan le sammen, af og med sig selv og hinanden. 

Der er også mulighed for at være udstiller på årskonferencen, hvor nye produkter og løsninger kan præsenteres for ligesindede fagfolk, heriblandt tekniske chefer og indkøbsansvarlige.

Tilmelding finder sted senere på året, så sæt allerede nu kryds i kalenderen. 

Se det foreløbige program
 

103 tilmeldte til temadag om el-sikkerhed


Det er stadig muligt at tilmelde sig temadagen om el-sikkerhed på sygehusene, der finder sted onsdag den 29. april kl. 9.30-15.30 i HUSET i Middelfart. 

Der er allerede 103 tilmeldte, som tæller driftsansvarlige fra hospitalernes tekniske afdelinger, rådgivningsvirksomheder og førende el-installatørvirksomheder. 

De mange indlægsholdere sætter bl.a. fokus på stærkstrømsbekendtgørelsen, udfordringer ved projektering af sygehusinstallationer og regler for danske stikkontaktsystemer på sygehusene, heriblandt Schuko stik. 

FSTA ser frem til en inspirerende dag, hvor vi sammen kan diskutere og blive klogere på el-sikkerheden på landets sygehuse og måden, vi bygger de danske hospitaler på. 

Se det endelige program og tilmeld dig temadagen. Det koster 950 kr. inkl. moms og forplejning at deltage. Sidste frist for tilmelding er onsdag den 22. april. 
Copyright © 2015 FSTA, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp