Copy
Sidste nyt fra FSTA, Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur
Ser denne email underlig ud?
Se den i en internet browser

Forum for sygehus teknik og arkitektur

Kom med idéer til FSTA's Årskonference 2016

Efter endnu en succesrig FSTA Årskonference i oktober er det allerede tid til at begynde planlægningen af Årskonferencen 2016, der finder sted den 12.-14. oktober næste år.  

FSTA vil gerne opfordre medlemmer og andre med interesse i FSTA’s Årskonference til at bidrage med ønsker til næste års foredrag. 

Hvis du har forslag til, hvilke foredragsemner der kunne være interessante, må du meget gerne sende en mail herom til info@fsta.dk senest den 1. december. 

Skriv gerne om dit forslag med en titel, et par linjer om hvad foredraget kan omhandle, og hvorfor det er relevant for FSTA at sætte fokus på. Har du også et godt bud på, hvem der kan være en oplagt foredragsholder, er vi meget interesseret i at høre fra dig. 

Læs mere

Ny fagnetværksgruppe for "medicinske gasser" 


FSTA ønsker at starte en fagnetværksgruppe med "medicinske gasser" som fokusområde. 

Gruppen kan med fordel gennemgå den reviderede udgave af rekommandationen fra 1996 ”Medicinske Gasser – en rekommandation for kvalitet af medicinske gasser”, som en arbejdsgruppe udformede i 2012 for FSD.

Formålet med dette er bl.a. at finde ud af, om det stadig er aktuelt, ligesom fagnetværksgruppen med fordel kan forholde sig til nye eller andre emner inden for medicinske gasser, som endnu ikke har været berørt.

Alle med interesse og faglig viden inden for medicinske gasser er velkomne til at give sin interesse for fagnetværksgruppen til kende senest den 15. december via e-mail til bestyrelsesmedlem Thorkil Vandborg: tv@fsta.dk 

Læs mere
Copyright © 2015 FSTA, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp