Copy
Sidste nyt fra FSTA, Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur
Ser denne email underlig ud?
Se den i en internet browser

Forum for sygehus teknik og arkitektur

Entreprenant sværvægter åbner FSTA's Årskonference


Den nordjyske entreprenør og erhvervsmand, Lars Bonderup Bjørn, skyder FSTA’s Årskonference i gang onsdag den 4. oktober 2017 med et inspirerende foredrag om bl.a.  virksomheder, forretninger, organisationer og mennesker i forandring.

Lars Bonderup Bjørn er manden, der stod bag omvendingen af MAN Diesel med 1100 medarbejdere. Som direktør fra 2004-2006 førte han virksomheden fra et underskud i 2004 på 165 millioner kroner til et overskud i 2006 på mere end 200 millioner kroner. 

Han har tidligere været involveret i eller stået bag flere virksomhedsopkøb og frasalg i USA, Brasilien, Japan, Holland og Sverige og er bl.a. for sit arbejde blevet benådet med ridderkorset af Dannebrogordenen. 

I dag sidder Lars Bonderup Bjørn bl.a. med i en lang række bestyrelser og har siden 2007 været adm. direktør i sin egen virksomhed Thaleia. Her beskæftiger han sig både med virksomheder i krise og virksomheder i kraftig udvikling. 

I bogen “Der går de vildeste rygter – virkeligheden er bare vildere” beskriver Lars Bonderup Bjørn et af de ekstreme eksempler på det arbejde, han laver. 

Sæt allerede nu kryds i kalenderen og oplev en af Danmarks største erhvervsfolk helt tæt på. 

Temadag om vandtågeanlæg bød på dialog om fordele og ulemper 

Omkring 60 personer deltog i FSTA’s temadag om vandtågeanlæg (AVS-anlæg) på hospitalerne. Temadagen fandt sted den 2. februar i Middelfart. 

Formand i FSTA, Kaj Hyldgaard, er glad for den store interesse for området og engagementet på temadagen:

”Deltagerne var meget engagerede, og vi fik en god debat. Det er tydeligt, at emnet stadig er meget nyt. Derfor var der også behov for at tale om de udfordringer, der kan være forbundet med vandtågeanlæg på hospitalerne,” siger han og fortsætter:

”Jeg er stolt af, at FSTA med en temadag som denne kan være med til at løfte dialogen ved at belyse området fra forskellige vinkler og dermed bidrage til, at de forskellige interessenter nærmer sig hinanden.”

Læs mere om hvordan temadagen forløb, og hvilke pointer deltagerne kunne tage med hjem om fordele og ulemper ved vandtågeanlæg.

Se programmet og præsentationer fra indlægsholderne

Forbedret hjemmeside 


Vi har lavet en række justeringer på www.fsta.dk for at gøre hjemmesiden lidt mere brugervenlig. 

Under fanen ”Fagligt forum” har vi nu gjort det nemmere og mere overskueligt at finde materialer og vejledninger fra FSTA's Årskonferencer, fagnetværk og temadage. Du vil forhåbentlig opleve, at det er blevet nemmere at danne sig et overblik over de tre fagnetværk og finde materialer fra de enkelte møder.  

Under fanen ”Nyheder” har vi samlet nyheder fra FSTA og om sygehusene, tidligere udsendte nyhedsbreve, oversigt over kvalitetsfondsprojekterne samt udvalgte regionale projekter, billeder fra FSTA begivenheder og alle udgivelser af vores fagblad Hospital Drift & Arkitektur

FSTA’s bestyrelse håber, at de nye ændringer gør det endnu lettere at besøge og bruge vores hjemmeside. 
Copyright © 2017 FSTA, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp