Copy
Sidste nyt fra FSTA, Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur
Ser denne email underlig ud?
Se den i en internet browser

Forum for sygehus teknik og arkitektur

Netværksgruppe på el-området


FSTA’s temadag om el-sikkerhed og el-installationer på hospitaler var en stor succes. 

Der har efterfølgende blandt deltagerne været en interesse for at arbejde videre med el-området. FSTA har derfor besluttet at etablere en netværksgruppe, der mødes for at udveksle viden og erfaringer. Gruppen har samtidig til formål at finde nye emner inden for el-området, som kunne være relevante at debattere og holde temadage om i fremtiden i FSTA’s regi. Det kunne fx være IT-installationer eller svagstrømsinstallationer på hospitaler, men det er op til netværksgruppen at afklare. 

Peter Kjær fra elsikkerhed.dk har tilbudt at være tovholder på netværksgruppen, som vi forestiller os kommer til at bestå af 10-15 personer. Alle med interesse og faglig viden inden for el-området er meget velkomne til at tilmelde sig. FSTA forbeholder sig retten til at udvælge de endelige medlemmer til netværksgruppen. Det skyldes, at vi ønsker en bred sammensætning af personer, hvor alle interessegrupper bliver repræsenteret. 

Ønsker du at være med i netværksgruppen, kan du tilmelde dig via e-mail til bestyrelsesmedlem Thorkil Vandborg: tv@fsta.dk 

Seneste frist for tilmelding er mandag den 3. august 2015.  

Det første møde i netværksgruppen finder sted den 2. september 2015 i Herning.
De udvalgte medlemmer vil modtage en invitation. 

Program for Årskonference 2015  
 

Den 7.-9. oktober 2015 inviterer FSTA landets professionelle aktører indenfor drift, teknologi og arkitektur på hospitalerne til den årlige konference.   

Læs mere om Årskonferencen og tilmeld dig allerede nu

Årets program byder foruden udstilling og erfaringsudveksling på 19 indlæg, der belyser fremtidens behov, krav og muligheder indenfor hospitalssektoren. I år vil deltagerne fx få mulighed for at tage en vandretur i en 3D virtuel BIM model. Det er et redskab til byggebranchens professionelle aktører og brugere, som er en helt ny og virkelighedstro måde at opleve byggeprojektet på lang tid inden, det realiseres. 

Se det fulde program for de tre dage med beskrivelser af de forskellige indlæg

Hent den korte og printvenlige version af programmet 
 
Copyright © 2015 FSTA, All rights reserved.

 
Email Marketing Powered by Mailchimp