Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk hem dan in uw browser.
Buiten is het behoorlijk fris maar met deze editie van onze nieuwsbrief brengen we graag een beetje warmte bij u thuis.

Allereerst aandacht voor de jaarplanning 2017. Bekijk hem goed en u bent volledig op de hoogte van al onze activiteiten in het komende jaar.

De eerste gelegenheid om ons te beluisteren is al op 12 maart 2017 tijdens de 2e editie van het Koralenconcert in CGKv De Kandelaar te Veendam. Ook een tweetal andere bijzondere concerten lichten we er alvast uit. Voor een van de twee gaan we binnenkort zelfs een beroep op u doen. 

Veel leesplezier en graag tot ziens op een van onze concerten!
Jaarprogramma 2017
Voor dit jaar hebben de agenda weer goed weten te vullen. Zowel voor publiek als muzikanten is er weer van alles te beleven. Neem snel kennis van onze jaarplanning en noteer de data alvast in uw agenda.
 
Lees meer>
Koralenconcert 12 maart 2017
Voor de 2e keer organiseren we in samenwerking met de CGKv Veendam-Wildervank een concert rondom koraalmuziek in De Kandelaar te Veendam. Een uniek concert dat recht doet aan het karakter van onze vereniging en waar iedere koraalliefhebber bij moet zijn.

Lees meer>
Muziekdienst baptisten Muntendam 18 juni 2017
Op 18 juni organiseert de baptistengemeente Muntendam een muziekdienst met medewerking van trompettiste Melissa Venema en Elad. Het is een bijzondere kerkdienst waarbij de nadruk zal liggen op muziek, zoals de naam al prijsgeeft. Een datum om alvast te noteren dus!
Zomeravondconcert 7 juli 2017
Het lijkt nog heel ver weg, maar op 7 juli geven we een concert met de Groninger zanger  Erwin de Vries. We willen heel graag enkele nummers van zijn nieuwste CD "De Noozoak" laten arrangeren en daarbij willen we een beroep op u doen. Binnenkort hoort u daar meer over!
Copyright © 2017 Chr. brassband Elad