Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk hem dan in uw browser.
Nieuwsbrief Elad - Herfst 2015 
Het heeft even geduurd maar na meer dan vijf jaar afwezigheid is de nieuwsbrief van Elad terug van weggeweest. We hebben hem natuurlijk wel aangepast aan de wensen van deze tijd en daar hoort ook een frisse lay-out bij. We wensen u veel leesplezier! 
Komende activiteiten
De komende periode staan er nogal wat activiteiten op onze agenda. Wat dacht u bijvoorbeeld van medewerking aan de try-out van de Groninger brassbands op 31 oktober in Zuidhorn? Op 19 december geven wij ons jaarlijkse kerstconcert. We verklappen nog niet wat we gaan doen maar het belooft een sfeervolle happening te worden op misschien wel de mooiste locatie van Muntendam. 
Kijk snel op onze agenda voor meer activiteiten
Ontwikkelingen band
De laatste tijd maken we als band een behoorlijke ontwikkeling door. Zo meldden zich de afgelopen tijd enkele potentiële leden en daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Ook de scholenprojecten beginnen hun vruchten af te werpen. Steeds meer leerlingen stromen door naar de samenspelgroepjes onder leiding van Geert Prins. Inmiddels is een aantal leerlingen al zover gevorderd dat we overwegen een C-orkest te starten onder leiding van Sietse Hamersma. 
Lees op onze website over het meest recente scholenproject
Terugblik Play In
Het is alweer twee weken geleden maar we genieten nog steeds na van onze play in. Met elkaar hebben we een geweldige dag beleefd en we mochten diverse complimenten in ontvangst nemen van de deelnemers. Dit evenement smaakt naar meer en we willen het dan ook zeker ergens in de komende twee jaar herhalen.
Lees het verslag van de play in
Sjoert van der Laan koninklijk onderscheiden
Op 16 september viel onze slagwerker Sjoert van der Laan een grote eer te beurt. De avond die begon als een open repetitie kreeg plotseling een bijzondere wending. Burgemeester Munniksma van Menterwolde nam het woord en overhandigde Sjoert een koninklijke onderscheiding. 
Lees  verder op onze website
Copyright © 2015 Chr. brassband Elad