Copy
Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk hem dan in uw browser.
Met veel plezier presenteren we u de 2e nieuwsbrief "nieuwe stijl" van chr. brassband Elad uit Muntendam. Deze keer aandacht voor het komende koraalconcert, onze nieuwe muzikant Marja Weisfelt, de huldiging van Eltje Faber ter gelegenheid van zijn 50-jarig lidmaatschap en een terugblik op onze deelname aan de Try-out voor de NBK. De volgende nieuwsbrief kunt u aan het begin van de zomer verwachten. We wensen u veel leesplezier!
Koralenconcert 20 maart 2016
Als resultaat van een unieke samenwerking met de CGKv Veendam-Wildervank organiseren wij een concert rondom koraalmuziek in De Kandelaar te Veendam. Een uniek concert dat recht doet aan het karakter van onze vereniging en  waar iedere koraalliefhebber bij moet zijn.
Lees meer>
Even voorstellen: Marja Weisfelt
U heeft haar wellicht al zien spelen op de althoorn in het midden van ons orkest: Marja Weisfelt. Ze is met ingang van december lid geworden van onze club en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. We geven haar dan ook graag de gelegenheid om zich aan u voor te stellen.
Lees meer>
Eltje Faber 50 jaar lid
Na de pauze van ons kerstconcert hadden we een bijzondere verassing voor onze repiano-cornettist Eltje Faber. Uit handen van bondssecretaris Romi Valkema ontving hij een onderscheiding voor 50 jaar lidmaatschap van Elad.
Lees meer>
Terugblik Try-Out NBK
Op 31 oktober 2015 vond in de Gastkerk te Zuidhorn een try-out plaats van de Groninger brassbands ter voorbereiding op de Nederlandse Brassband Kampioenschappen. Hoewel  Elad (nog) niet deelneemt aan de NBK, mochten we wel een miniconcertje verzorgen tijdens deze avond.
Lees meer>
Copyright © 2016 Chr. brassband Elad
Christelijke Brassband Elad Muntendam
Secretariaat:Sluisweg 26, 9605 PS Kiel-Windeweer

www.brassbandelad.nl
info@brassbandelad.nl
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen of uw instellingen aanpassen?? U kunt uw instellingen aanpassen of u afmelden van deze lijst.

Email Marketing Powered by Mailchimp