Copy
Lisa Sounio-Ahtisaaren EU-vaalikampanjan uutiskirje
View this email in your browser
Hyvät ystävät ja tuttavat,

Kiitos sadoista kannustavista tervehdyksistä! Erityiskiitokset teille, jotka olette lähettäneet uusia runoja, sekä omia versioitanne luovasta "Kehu kiitä yrittäjää & tue suomalaista työtä" -kampanjasta. Jotkut ovat innostuneet julkaisemaan omin varoin Lisan vakavan sanoman kätkeviä runoilmoituksia erilaisissa medioissa, myös sanomalehdissä.

Kampanjabudjettimme on vajaa 20 000 euroa ja siitä on tehty ilmoitus vaalirahoitusvalvontaan. Budjetista noin 10 000 euroa on Lisan pienyrittäjän säästöjä, vajaa 9 000 euroa tuli talousseminaarimme lippujen myynistä ja noin tuhat euroa yksityishenkilöiden tukea.

Tavoitteemme on luova & inspiroiva kampanja, joka saa äänestäjät liikkeelle yli puoluerajojen. Ylilupaileva lehtimainonta, jossa yksittäinen ilmoitus maksaa enemmän kuin meidän koko budjettimme, on mielestämme mennyttä maailmaa.

Lisa ei kannata tuhlailua myöskään eurooppalaisten veronmaksajien rahojen käytössä. Siksi haluamme toimia uusin tavoin niin politiikassa kuin työelämässäkin. Mottomme on mielikuvitus ja jokaisen suomalaisen pärjääminen omana itsenään!

Tervetuloa kuulemaan italialainen rakkausaiheinen aaria ja Eurooppa-aiheisia runoja Tampereelle perjantaina 16.5. klo 16.00 Pala Cafe, Finlayson. Kaikki Tampereen tapahtumat löydät kiertuekalenteristani.

Parhain terveisin,

Lisa ja tiimi

P.S: Jaa tämä viesti 10:lle ystävällesi. Arvokkainta on, että jokainen löytää omanlaisensa ehdokkaan.
Share
Tweet
Forward
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Website
Website
Instagram
Instagram
Copyright © 2014 Team Energiaa Eurooppaan, All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences