Copy
A&E Trading b.v. 
Zomervakantie 2022
View this email in your browser
Email
Website
LinkedIn
Twitter
Facebook
YouTube
Zomervakantie 2022
De (zomer) vakantieperiode komt er alweer aan. Wij willen u alvast aangeven dat A&E Trading dit jaar gesloten zal zijn in de weken 31 en 32.

Wegens de vakantiesluitingen of beperkte productiemogelijkheden van onze leveranciers kunnen lever- en reactietijden van nieuwe aanvragen wat langer duren.
Nieuwe producten
Nieuwe controller
Na de zomervakantie zullen we een aantal nieuwe producten toevoegen aan ons assortiment. Deze producten hebben betrekking op het aansturen van 4 DC motoren synchroon, eventueel door middel van een afstandsbediening.
 
De controller heeft vier H-brug vermogenstrappen. De driver werkt met actuatoren die een puls-feedback signaal kunnen bieden, zoals bijvoorbeeld onze concens actuatoren. De bediening wordt gedaan met FW / BW-commando's. De synchronisatie-controle houdt alle motoren in dezelfde snelheid en positie. 
Gasveertafels
Ook nieuw zijn de SKOLAS 2.0 gasveertafels in twee types (groot en klein). Met de geïntegreerde gasveer kan in een handomdraai een ideale werkhoogte worden geconfigureerd, zowel zittend als staand. Ideaal voor scholen, compacte werkplekken of zelfs voor congressen.
Wilt u meer informatie, wenst u bezoek of wilt u producten bij ons bestellen?
Neem dan contact met ons op. 

Wij wensen u alvast een fijne zomervakantie toe!
Lorentzpark 13
9351 VJ Leek
T: +31 594 58 11 58
E: sales@aetrading.nl 
Copyright © 2022 A&E Trading b.v., All rights reserved.


Wil je je gegevens aanpassen voor het ontvangen van deze mailing? 
Update je gegevens of Meld je af 

Email Marketing Powered by Mailchimp