Copy

    aandrijvingen  actuators  bedieningen  besturingen  hefzuilen  tafelonderstellen 

Comfort en welzijn 

Hulpmiddelen binnen de zorgverlening bieden niet alleen een oplossing voor het zorgpersoneel, maar ook de patiënt is erbij gebaat. Denk hierbij aan het in hoogte verstellen van wastafels, commodes, bedden, massage- en onderzoekstafels en laboratoriummeubels of apparatuur. Elke omgeving vraagt om een persoonlijke oplossing.

Hieronder hebben we een paar producten voor u uitgelicht.
Wilt u alle mogelijkheden bekijken binnen het medische segment
klik hier.

TR126/2    

Een universele hefkolom in een rond design. Deze kolom heeft een extreem stille interne aandrijving met hefkrachten tot 800 N en hefsnelheden tot 25 mm p/sec. Optioneel is het beweegbare onderstel. Tevens verkrijgbaar in een 3-delige hefkolom (TR126/3) of mini variant (TR126/3 mini).

CON35    

Een buitengewoon slanke inline actuator en een hefkracht tot 2.200 N. De grotere versies gaan tot 4.500 N (CON50) en zelfs tot 10.000 N (CON60). De vernieuwde iCON serie heeft een geïntegreerde controller met MODbus RTU interface, slaglengte begrenzing en overstroom beveiliging.

Visolift    

Een krachtige en stabiele hefkolom met een extreem groot verstelbereik en een hoge zijdelingse stabiliteit. Hefkrachten tot 3.150 N. Het buitenprofiel is verkrijgbaar in 2 verschillende versies. 

Bekijk het laatste nieuws op onze website >>
Volg A&E Trading op Social Media
Twitter
LinkedIn
YouTube
Facebook
Copyright © 2021 A&E Trading b.v., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp