Copy
Twitter
Facebook
Website
YouTube
Instagram
LinkedIn
Geachte relatie,
 
Zoals eerder gecommuniceerd, ervaren onze leveranciers, net als vele anderen, uitdagingen met de toeleveringsketen. Grondstoffen zijn beperkt, elektronische componenten worden toegewezen en transport zorgt voor problemen als nooit tevoren.
 
Er wordt alles aan gedaan om de negatieve gevolgen te beperken, maar de situatie is nog steeds onzeker en de komende weken en maanden worden nog meer moeilijkheden verwacht.
 
Wij kunnen vooralsnog vele producten uit ons assortiment uit voorraad leveren, echter de producten met een klantspecifiek karakter kunnen langere levertijden hebben dan u van ons gewend bent. Wij zullen ons uiterste best doen om u continu op de hoogte te houden en danken u voor uw begrip.
Vertrek Jarno Jongman (Accountmanager)
 
Na een jarenlang dienstverband heeft onze collega Jarno Jongman ervoor gekozen om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Wij wensen Jarno veel succes in zijn nieuwe baan. 

Het verkoopteam zal de lopende zaken en contacten van Jarno verder oppakken. Mocht u vragen hebben over lopende zaken of bezoek wensen, dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0594-581158. 
Contact gegevens:

Lorentzpark 13
9351 VJ Leek
T : +31 594 58 11 58
E : sales@aetrading.nl 
Wilt u meer informatie of wilt u producten bij ons bestellen?
Neem dan contact
 met ons op via sales@aetrading.nl of +31 594 58 11 58
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2021 A&E Trading b.v., All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp
Twitter
LinkedIn
YouTube
Facebook