Copy
Laatste update met onderaan de mail volop voordeel!!!
Detail 'Gone' - Bianca van Baast.

Beste kunstliefhebbers, vrienden en familie,

Bij deze even een update en een kennisgeving over hoe u nu goedkoop een kunstwerk van mijn hand kunt bemachtigen. Over dit laatste punt vindt u verder in dit bericht meer informatie.

Ten eerste wil ik u graag mededelen dat het schilderij
Een glimp van je ziel sinds oktober alweer 6 jaar door Nederland reist. In de afgelopen weken vond het onderdak op diverse plaatsen in Noord Holland.
Uit dit gastvrije project ontstond
Guest, dat deze maand zijn 1,5 jaar bestaat viert. Deze maand tonen we op www.guestartist.nl het beeld One Love van de Friese kunstenaar Peter Hiemstra.

Naast deze twee projecten werk ik aan nieuwe schilderijen voor een expositie in het voorjaar bij Ba-Cologne. Deze kunstruimte toont sinds 15 november al enkele schilderijen naar aanleiding van de goede doelen expositie Charity-Kunst-Verkaufs-Aktion. Gedurende deze tentoonstelling krijgt de klant 30% korting op zijn aankoop en gaat er nog eens 30% naar een goed doel.
De
expositie is nog t/m 22 december te bezoeken.

Een glimp van je ziel - Bianca van Baast

One love - Peter Hiemstra

Child Play - Poen de Wijs

Zeitgrenzen II - Norbert Grimm

Time II - Norbert Grimm

Time III - Norbert Grimm

Ios II - Norbert Grimm

Ganymed II - Norbert Grimm
Ewigkeitsmaschine I - Norbert Grimm

Bovenaan deze mail vind u een detail van één van mijn nieuwste schilderijen ‘Gone’. Zoals u ziet ben ik een andere richting ingeslagen met mijn kunst. Hierdoor voel ik de behoefte om het oude te vervangen door het nieuwe. Vandaar dat ik enkele schilderijen uit mijn beginperiode tot en met december 2013 met fikse korting aanbied. Zie onder deze link om welke werken het gaat. Misschien is zo’n schilderij een leuk cadeau voor bij de kerstboom of tijdens de viering van Sinterklaas?!

Over cadeaus tijdens de feestdagen gesproken. In de afgelopen maanden toonden we op Guest etsen van de Duitse kunstenaar Norbert Grimm en steendrukken van Poen de Wijs. Doordat deze kunstwerken uit een oplage bestaan is de prijs uitzonderlijk laag. De ingelijste etsen beginnen al bij een prijs van 90,- per stuk en de steendrukken bij 100,- per stuk. Zie de foto's en de links hierboven.

Enthousiast? Geinteresseerd? Via 
contact heeft u zo een mooi kunstwerk in huis.

Lieve groet,
Bianca van Baast
www.biancavanbaast.nl
www.guestartist.nl

Copyright © 2013 * Bianca van Baast, All rights reserved.


Our mailing address is:
Bianca van Baast
Langvennen Zuid 81
Oisterwijk, 5061NP
Netherlands

Add us to your address book
<<Email Address>>
forward to a friend   unsubscribe from this list   update subscription preferences 
https://biancavanbaast.us3.list-manage.com/subscribe?u=42104abc784d8489f52057568&id=050955e52f Like Nieuwsbrief met voordeel on Facebook
Please install the Facebook app... or specify a Page Name or Page IdTwitter Account not yet Authorized Email Marketing Powered by Mailchimp