Copy
In deze nieuwsbrief: meerdere redenen voor een feestje.

Guest toont deze maand keramisch werk van Anita Manshanden en toonde vorige maand een ets van Norbert Grimm.
Komen de namen u bekend voor? Dat kan, want door mijn enthousiast voor hun werk zijn beiden kunstenaars voor de tweede keer mijn gast op www.guestartist.nl.

Beste kunstliefhebbers, vrienden en familie,

Ik ben al een tijdje in feeststemming. Het schilderij ‘Een glimp van je ziel’ reist sinds oktober namelijk alweer 7 jaar door Nederland. Daarnaast bestaat Guest deze maand 2,5 jaar en als kers op de taart vier ik in november mijn 40ste verjaardag. Dus ik trakteer!!!
Hoe en wat? Dat leest u verderop in deze nieuwsbrief.

Eerst wil ik even terug komen op ‘Een glimp van je ziel’. Het idee achter dit rondreizende schilderij is, behalve mensen in aanraking brengen met kunst, deelnemers bewust laten nadenken over wat hen bezield en dus gelukkig maakt.
Net als in bovenstaande schilderij ‘Tegenstroom’ zijn we geneigd om met de massa mee te lopen omdat dit veilig voelt en vaak het meest logische lijkt. Maar is dat ook wat we daadwerkelijk willen?

Ik geloof dat we ons eigen pad kunnen volgen op een manier die niet egoïstisch is, maar juist inspirerend.
Via mijn schilderijen houd ik me hier al jaren mee bezig en sinds kort is www.glimpvanjeziel.nl uitgebreid met een blog waarin ik hier verder op in ga.

Terugkomend op mijn belofte van hierboven: Eén keer in de zoveel tijd wil ik mensen die zich geen kunst kunnen veroorloven tegemoetkomen. Vandaar dat ik deze maand (november) trakteer op 25% korting met betrekking tot al mijn schilderijen van vóór 2012.
Op www.biancavanbaast.exto.nl ziet u om welke werken het gaat.Lieve groet,
Bianca van Baast

www.biancavanbaast.nl
Kleine etsen (13x13cm) door Norbert Grimm.
Leuk om cadeau te geven of om lekker zelf te houden.

 

Copyright © 2014 * Bianca van Baast, All rights reserved.