Copy
Bekijk online
Hoe zit het met rechten op foto's 

Gebruik niet zomaar foto's die je op internet vindt.

Wij zien regelmatig dat er door bedrijven foto's gebruikt worden voor op hun website, in de nieuwsbrief of social media. Maar wist je dat je niet zomaar alle afbeeldingen mag gebruiken? Dit is omdat er rechten aan verbonden zijn. Gebruik je deze foto's toch, dan kan dat boetes tot gevolg hebben. Hierbij geven wij je tips hoe je aan foto's komt die je gewoon mag gebruiken, zowel gratis als betaald. 


Hoe vind je bruikbare foto's via Google?


Veel mensen zoeken afbeeldingen via Google. Bij een groot deel van de foto's die je via Google vindt, is het zo dat je deze niet voor commerciële doeleinden mag gebruiken omdat er auteursrechten aan de foto zijn verbonden (meestal de fotograaf). Toch is er een foefje hoe je via Google foto's kunt vinden, die je ook ter promotie van jouw bedrijf mag inzetten Download hier het stappenplan. 


Foto's via stockfoto websites


Een stockfoto website is een verzamelplaats van foto's en afbeeldingen, waar bedrijven foto's vandaan kunnen halen voor een blog of voor op de website. Bij de meeste stockfoto websites dien je een foto aan de kopen, voordat je hem kunt gebruiken voor je eigen promotie. Let op! Als je een foto aankoopt, dan mag je deze vaak maar 1x rechtenvrij gebruiken! Wanneer je de afbeelding voor jouw website én voor jouw folder wilt gebruiken, dan dien je de foto officieel 2x aan te kopen.

Er zijn ook stockfoto websites waar je gratis foto's kunt downloaden, die je rechtenvrij kunt gebruiken. Wij hebben een lijst opgesteld met 20 gratis stockfoto websites. Maak er zeker gebruik van als je op zoek bent naar een passende foto voor jouw website, folder of social media! Download de lijst met 20 gratis stockfoto websites!
 

Geoliede samenwerking

'Snel en efficient samenwerken'

Martijn Joosten van Leads to More vertelt over de samenwerking met Creatie Maakt Alles ~ “Met Leads to More help ik ondernemers om meer rendement te halen uit hun website. Door op de juiste manier gebruik te maken van (persoonlijke) internet marketing en social media. Hiervoor werk ik met regelmaat samen met Creatie Maakt Alles. Dan doe ik het online marketing gedeelte en werkt Hanneke aan de positionering, de huisstijl en de overige marketingmiddelen. 

Zo hebben wij bijvoorbeeld samengewerkt aan de Facebook advertenties van Saffraan.eu. Wij hebben persoonlijk een klik en daardoor een gezamenlijke klik met de klant. Doordat wij allebei snel en efficient werken, hebben we een goede aansluiting met het MKB. En dat is het sterke aan onze samenwerking."

Meer bereik met je social media berichten?
Maak een ambassadeurslijst voor je social media, voor meer bereik met je berichten.
Lees meer
Zet jouw online marketing effectief in 
VInd jij het ook lastig om te bepalen welke berichten je steeds weer kan delen op social media? Lees verder
Nieuwe huisstijl Rootonde
Voor Rootonde ging Creatie Maakt Alles aan de slag met de huisstijl. Bekijk de referentie van Ton! Lees meer
LinkedIn
Facebook
Twitter
Instagram


                
Copyright © 2016 * Creatie Maakt Alles * All rights reserved.
unsubscribe     update subscription

 


Creatie Maakt Alles BV

T 06-52447951
info@creatiemaaktalles.com
www.creatiemaaktalles.com

Neerstraat 14
5215 AK 's-Hertogenbosch
 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Creatie Maakt Alles BV · Kapelstraat 2 · Berlicum, 5258 VB · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp