Det här är W-sektionens Nyhetsbrev #22:2015
Vill du ha med något i Nyhetsbrevet? 
Skicka ett mail till w-webmaster@utn.se!
#23:2015
Hej igen!
 
Nu är det bara en vecka kvar till terminsstart så nu kommer det börjar rulla in nyhetsbrev varje söndag igen! Terminen har ju som sagt inte riktigt börjat än, men det finns ändå några nyheter som vi skickar ut redan nu. Imorgon kommer ett helt gäng glada reccar till oss och vi har nog minst lika många glada faddrar som kommer finnas där och ta emot dem. Nya reccar innebär ju också ett perfekt tillfälle för alla oss som har varit här ett tag att sälja gammal kurslitteratur. Ett tips är att kolla in W:s Litteraturmarknad på facebook! 

W-dagen 2016 söker en eventkoordinator  till W-dagen. Som eventkoordinator ansvarar du för all logistik, mat och marknadsföring under projektet. Rollen som eventkoordinator innebär också att du är gruppledare och därmed får vara med och tillsätta kommittén för W-dagen. Du kan läsa mer längre ner eller på hemsidan.

I nyhetsbrevet kan du också läsa om en studietidsmätning som kommer att genomföras under hösten. Studieplanen för W har ändrats för de som börjar på W i höst. Bland annat kommer en del kurser att flyttas om och Mekanik I byts ut mot Mekanik Baskurs. I och med ändringen ska en studietidsmätning genomföras för att se om förändringen är positiv. Läs mer längre ned eller på hemsidan. Kontakta Studierådsordförande Ottilia på w-sr@utn.se om du har frågor. 

Ha det!

Hanna Molin, Informationsansvarig
Kalendarium
4 september Deadline ansökan Eventkoordinator W-dagen
W-SEKTIONEN REKOMMENDERAR
 

3 vill bli 4

 

W-dagen 2016 söker nu eventkoordinator till W-dagen. Som eventkoordinator ansvarar du för eventgruppens arbete inför och under W-dagen. Det innebär all logistik, mat och marknadsföring under projektet samt att detta genomförs på ett hållbart sätt. Som gruppledare är du även med och tillsätter kommittén för W-dagen.

 
  • Aktivt samarbete med ledningsgruppen, eventgruppen samt övriga i kommittén

  • Leda och vara ett stöd för eventgruppen i dess arbete.

  • Närvara på regelbundna möten med W-dagen.

  • Tillsammans med övriga i kommittén medverka och genomföra W-dagen med tillhörande eventvecka.

 

Ansökningen stänger 4/9, för att söka fyller du in det här formuläret. Om du har några frågor kan du höra av dig till wdagen@wsektionen.se eller haffa någon av oss i korridoren.


Kram!
Kerstin, Jacob och Olle, W-dagspresidiet

 

 


Studietidsmätning

Hej allihopa!
 
Hoppas sommaren varit bra och att ni är lika peppade som mig på att dra igång höstens kurser! Som de flesta kanske vet beslutades det som en studieplansändring för de som börjar på W nu i höst, det rör sig bland annat om att inte alla kurser som innehåller många laborationer ska ligga i samma period samt Mekanik I som kommer bytas ut mot Mekanik baskurs. För att se om förändringen är positiv genomförs nu en studietidsmätning under denna höst som kommer följas upp med en ny nästa hösttermin. Det är frivilligt att delta men jag hoppas verkligen att ni känner att ni vill vara med på detta för att göra vårt program till bästa möjliga!
 
Det handlar alltså om att fylla i ett google docs hur många timmar du lagt ner på studierna, schemalagd- och egen studietid. Vill du vara med? Maila w-sr@utn.se med namn och mailadress så kommer jag dela ett google docs dokument med dig när terminen drar igång!
 
Var med och påverka din utbildning!
 
Kram,
Ottilia, Studierådsordförande

Följ oss på facebook
Copyright © 2015 WAWE, All rights reserved.

Har du några önskningar, åsikter, synpunkter, funderingar eller önskar du avsluta din prenumeration på
W-Sektionens nyhetsbrev, hör då av dig till mig 
w-webmaster@utn.se   

Med värme Hanna Molin, Informationsansvarig
Avprenumerera på nyhetsbrevet    Ändra hur du prenumererar 
Email Marketing Powered by Mailchimp