Copy
Dit is de nieuwsbrief van PRISMA Arbozorg.
De nieuwsbrief komt een aantal keer per jaar uit. We wensen u veel leesplezier.
PRISMA Arbozorg nieuwsbrief 01-2017       25 januari 2017 
 
                              
Geachte heer/mevrouw <<Achternaam>>, 
Beste <<Voornaam>>,
In deze eerste PRISMA Arbozorg nieuwsbrief van 2017 informeren we u graag over onze activiteiten, nieuws en ontwikkelingen. Wij wensen u veel leesplezier. 
Met hartelijke groet, Ronald, Ronald  en Jannet. 
JAAR
2017

7% gevorderd en 93% te gaan

2017 is inmiddels voor 7% gevorderd en wij hebben al verschillende interessante en leuke projecten opgestart of zelfs al weer afgerond. Om een paar voorbeelden te noemen: de preventiemedewerkers van Paleis 't Loo zijn getraind; bij voetbal club Vitesse is de kennis rond ergonomisch beeldschermwerk weer bijgespijkerd; zijn risico-inventarisatie en -evaluaties opgestart bij o.a. Jan Linders Supermarkten, Marente en leveren we input aan een (volledig) nieuw branche RIE-instrument. Ook ons 'arbeidshygiënsch hart' (wij zijn alle drie van oorsprong arbeidshygiënisten) pompt al weer volop: de komende maanden zijn we druk in de weer met het meten van geluid, binnenklimaat en verschillende stoffen! 
Conclusie: 2017 is flink van start gegaan! 
JUNI
29

Save the date! 
De winnaar is...

Via een bericht in onze vorige nieuwsbrief hebben we jullie opgeroepen om jullie wensen voor de UPDATE-dag 2017 kenbaar te maken. We willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor het invullen! Bij het organiseren van deze dag houden we zoveel mogelijk rekening met jullie wensen. Twee belangrijke zaken:
1) allereerst hebben we uit invullers van de behoeftepeiling een winnaar getrokken: de winnaar is >>>
2) we hebben de datum voor de  'Preventiemedewerker.net 2017UPDATE'-dag vastgesteld: donderdag 29 juni. Hou deze dag dus vrij in jullie agenda! 
Omdat PRISMA Arbozorg rond deze datum ook 12,5 jaar bestaat (zie bericht hiernaast), volgen er nog leuke acties richting 29 juni. 
Top
5

Best gelezen artikelen vakblad ARBO>> 2016
Het vakblad ARBO>> heeft de 5 best gelezen artikelen van 2016 gebundeld en deze zijn aan te vragen via de website. In deze top 5 staat ook het artikel 'Arboprofessional, ga digitaal!' geschreven door Ronald Hoevers, (van PRISMA Arbozorg). Het artikel gaat in op digitalisering die een steeds belangrijkere rol in ons (werk)leven gaat spelen. Wilt u de Top 5 aan artikelen lezen en als PDF gebundeld aanvragen? Dat kan via deze link.  
 
INFO
ABC

Handige FAQ's, Arbo van A tot Z, tools en meer...

Op zoek naar praktische informatie in de vorm van FAQ's, "Wat moet? Wat mag? Wat helpt?", hulpmiddelen om in je bedrijf te zetten?
Kijk op www.preventiemedewerker.net want deze website groeit iedere dag! 

FEB
21

Basis training preventiemedewerker

Ben jij als (aankomend) preventiemedewerker nog op zoek naar een praktische training? Of misschien is een collega preventiemedewerker op zoek?
Op 21 februari en 7 maart organiseert PRISMA Arbozorg weer de tweedaagse training preventiemedewerker (open inschrijving). Een ideale training voor de startende preventiemedewerker of de (enigszins ervaren) preventiemedewerker die op zoek is naar houvast om zijn taken goed in te vullen.
We openen uw 'Arbo-ogen', u krijgt goede handvatten mee om succesvol en gemotiveerd aan de de slag te gaan. Meer informatie (>>>) of aanmelden (>>>).  
Bent u op deze data verhinderd ? Geef u alvast op voor 30 mei en 13 juni 2017 ! 
PRISMA
12,5

12,5 jaar
PRISMA Arbozorg
In 2017 bestaat PRISMA Arbozorg 12,5 jaar en dat laten we niet ongemerkt voorbij gaan. We hebben met veel klanten al jaren contact en die willen we graag bedanken. Hoe? Dat merkt u de komende maanden vanzelf! Hou onze website, e-mails en nieuwsbrieven in de gaten!
A & O
1

Arbeids- en Organisatie
deskundige

Met de komst van Jannet in het najaar van 2016 beschikt PRISMA Arbozorg over maar liefst drie van de vier kerndeskundigen die in de Arbowet als 'deskundige' worden genoemd: Hoger Veiligheidskundige (HVK), Arbeidshygiënist (AH) en de Arbeids- en Organisatiedeskundige (A&O). Meer willen weten wat een A&O-er voor u kan doen? De A&O-er is deskundig op het gebied van psychosociale arbeidsbelasting (PSA) en adviseert over thema's zoals werkdruk, omgaan met agressie en bijvoorbeeld verzuimbeleid en -cijfers. Lees over wat een A&O-er voor u zou kunnen betekenen.
 
     
 Ronald Kuijn 
  (HVK / AH)
 Jannet Bergman 
  (A&O / AH)
 Ronald Hoevers 
   (AH / HVK)
NIEUWS
!!!

Laatste nieuws?

Op zoek naar de laatste nieuwsberichten over arbeidsomstandigheden en veiligheid op de werkplek? Bezoek regelmatig onze website Preventiemedewerker.net, volg het preventiemedewerker twitteraccount en sluit je aan bij de LinkedIn groep met ruim 600 leden! 
Volg ons op TwitterStuur nieuwsbrief door naar collega! 
Copyright © *2016* *PRISMA Arbozorg*, All rights reserved.

PRISMA Arbozorg | Zaadmarkt 94 7201 DE Zutphen | info@prisma-arbozorg.nl | T 0575-511237 | www.prisma-arbozorg.nl  

PRISMA Arbozorg is een adviesbureau met betrokken en deskundige arboprofessionals. We helpen u graag verder op weg om uw organisatie nog veiliger en gezonder te maken. Dit doen we met praktische arbo onderzoeken, concrete adviezen en trainingen. Bezoek onze website www.prisma-arbozorg.nl  voor meer informatie.

Waarom krijg ik deze e-mail? In het verleden heeft u zich geabonneerd op de nieuwsbrief van PRISMA Arbozorg (of Preventiemedewerker.net). Indien u geen e-mail (meer) wenst te ontvangen, kunt u zich hieronder afmelden

verwijder mijn e-mailadres uit deze nieuwsbrief abonneelijst | update mijn voorkeuren voor deze nieuwsbrief 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PRISMA Arbozorg · Zaadmarkt 94 · Zutphen, GLD 7201 DE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp