Copy
Dit is de nieuwsbrief van PRISMA Arbozorg. De nieuwsbrief komt een aantal keer per jaar uit. We wensen u veel leesplezier.
PRISMA Arbozorg nieuwsbrief december 2016 
 
                              

Korte terugblik

Het jaar is bijna afgelopen en dat is vaak een moment om even terug te kijken. 2016 is een jaar waarin we met veel plezier met u hebben samengewerkt aan diverse projecten, zoals voorlichting beeldschermwerk, uitvoeren en toetsen RI&E’s, blootstellingsmetingen, trainingen en voorlichting, opleiden van preventiemedewerkers, etc. Op 1 september van dit jaar hebben we ons team uitgebreid met een nieuwe collega met kennis op gebied  van arbeids-& organisatiekunde. Kortom het was een mooi jaar!
juli
1

Nieuwe Arbowet

In september van dit jaar heeft de Tweede Kamer ingestemd met de voorgestelde wijzigingen van de Arbowet. 
Met deze aanpassing van de wet wil het kabinet het functioneren van de bedrijfsgezondheidszorg voor werknemers en werkgevers verbeteren. Het voorstel is nu voor behandeling naar de Eerste Kamer. Wanneer die de wet aanneemt, zal deze naar verwachting 1 juli 2017 in werking treden.
De belangrijkste veranderingen op hoofdlijnen:
+ Versterking positie van bedrijfsarts
+ Meer preventie
+ Aandacht voor beroepsziekten
+ Vergroting van betrokkenheid werknemer
+ Versterken van de positie werknemer 
In de volgende nieuwsbrief zullen we dieper ingaan op bovenstaande veranderingen en de (mogelijke) gevolgen ervan voor u en uw organisatie.
Medio
2017

UPDATE Preventiemedewerker

PRISMA verzorgt al jarenlang succesvol de basistraining voor preventiemedewerkers en faciliteert de website Preventiemedewerker.net en de LinkedIn groep
Voor verschillende grotere organisaties organiseren we jaarlijks in-company terugkomdagen of updatedagen. Van zelfstandig opererende preventiemedewerkers krijgen we vaker de vraag waarom we geen UPDATE dag organiseren waar iedereen naar toe kan komen. Dit gaan we dan ook in 2017 doen! We bieden preventiemedewerkers, die al enige tijd deze functie hebben, de mogelijkheid tot het volgen van een UPDATE dag. Op deze dag frissen we 'oude' kennis op, maken een verdiepingsslag en bieden we nieuwe thema's aan! Help ons met het afstemmen van deze dag aan uw behoeften. => Lees hieronder verder!!!
Win !
1

Geef uw mening en win een Fitbit Charge!

Om te zorgen dat de UPDATE dag preventiemedewerker gaat bieden waar uw behoefte aan heeft, willen we u (als preventiemedewerker) verzoeken om op deze pagina een aantal vragen beantwoorden. Onder de invullers wordt een FitBit Charge 2 (activity-tracker) verloot.
Dus doe mee! (=> link)

februari
21

Basis training preventiemedewerker

Op 21 februari en 7 maart organiseert PRISMA Arbozorg weer de tweedaagse training preventiemedewerker. Een ideale training voor de startende preventiemedewerker. We openen uw 'Arbo-ogen' en u krijgt goede handvatten en kennis mee. Hiermee kunt u de taken als preventiemedewerker direct goed vorm geven binnen uw organisatie. Geef u nu op via deze link!  Als u dit nog doet vóór 31 december 2016, ontvangt u zelfs een korting van 95 euro. 

Kunt u deze data niet? Dan heeft u op 30 mei en 13 juni 2017 een nieuwe kans. 
Kerndeskundigen
3

AH - HVK - A&O

Zoals u in de korte terugblik 2016 heeft kunnen lezen hebben we per 1 september Jannet Bergman als nieuwe collega verwelkomd. Dit betekent dat PRISMA nu zowel over Arbeidshygiënisten (AH), Hoger Veiligheidskundigen (HVK) als over een Arbeids- en Organisatiedeskundige (A&O) beschikt. Kortom we kunnen u van dienst zijn op gehele arbo-brede werkveld van veiligheid, gezondheid én psychosociale arbeidsbelasting.
 
     
 Ronald Kuijn  Jannet Bergman  Ronald Hoevers 
juli
12,5

Tot slot...    

Tot slot kijken we uit naar 2017! Het jaar waarin we onder andere vieren dat PRISMA Arbozorg 12,5 jaar bestaat en waarin we weer met veel genoegen  voor u klaar staan.
We wensen u in alle opzichten een veilig en gezond 2017!

Volg ons op TwitterStuur nieuwsbrief door naar collega! 
Copyright © *2016* *PRISMA Arbozorg*, All rights reserved.

PRISMA Arbozorg | Zaadmarkt 94 7201 DE Zutphen | info@prisma-arbozorg.nl | T 0575-511237 | www.prisma-arbozorg.nl  

PRISMA Arbozorg is een adviesbureau met betrokken en deskundige arboprofessionals. We helpen u graag verder op weg om uw organisatie nog veiliger en gezonder te maken. Dit doen we met praktische arbo onderzoeken, concrete adviezen en trainingen. Bezoek onze website www.prisma-arbozorg.nl  voor meer informatie.

Waarom krijg ik deze e-mail? In het verleden heeft u zich geabonneerd op de nieuwsbrief van PRISMA Arbozorg (of Preventiemedewerker.net). Indien u geen e-mail (meer) wenst te ontvangen, kunt u zich hieronder afmelden

verwijder mijn e-mailadres uit deze nieuwsbrief abonneelijst | update mijn voorkeuren voor deze nieuwsbrief 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PRISMA Arbozorg · Zaadmarkt 94 · Zutphen, GLD 7201 DE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp