Copy
Dit is de nieuwsbrief van PRISMA Arbozorg.
De nieuwsbrief komt een aantal keer per jaar uit. We wensen u veel leesplezier.
PRISMA Arbozorg Week van de Werkstress-nieuwsbrief 
 
              
Dit is de laatste nieuwsbrief van 2018 van PRISMA Arbozorg. Wij zijn een adviesbureau met betrokken, praktische en deskundige arboprofessionals en we helpen u graag verder op weg met uw organisatie veilig en gezond maken. Dit doen we met praktische arbo onderzoeken, concrete adviezen en trainingen. We wensen u veel leesplezier en als er vragen zijn, schroom niet en mail naar info@prisma-arbozorg.nl Vind je deze nieuwsbrief leuk en wil je ‘m aanraden aan collega’s? Stuur hem dan door! Zij kunnen zich natuurlijk ook zelf aanmelden voor de nieuwsbrief. 
Hartelijke groet, Jannet Bergman, Ronald Hoevers & Ronald Kuijn
OP NAAR
2019

Een gezond, veilig en duurzaam inzetbaar NIEUWJaar gewenst!
We kijken terug op een jaar met veel mooie projecten en boeiende klanten. In 2018 hebben we, naast de meer bekende PRISMA-diensten zoals de RI&E’s, training preventiemedewerker en (stof/geluid/klimaat)metingen bij klanten, ook advies gegeven over onder meer verzuimbeleid, het meten van werkdruk/werkstress/ongewenste omgangsvormen, workshops gegeven over Duurzame Inzetbaarheid en veiligheidscultuur bij bedrijven onder de aandacht gebracht. Thema’s waar we in 2019 zeker mee aan de slag gaan zijn o.a.:
  • dynamische RI&E
  • veiligheidsgedrag en -cultuur
  • duurzame inzetbaarheid
  • werkstress vs. werkplezier
  • gevaarlijke stoffen
WORK
shop

KOBA-DI tool
Workshop Kosten baten tool Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI tool)
Investeren in de arbeidsomstandigheden van medewerkers, werk-privé balans, motivatie en vakkennis kan veel opleveren. Beter en duurzaam inzetbare medewerkers levert het in elk geval op. Maar waar investeer je in, welke prioriteiten stel je en wat levert het meeste op? Welke maatregelen hebben het meeste effect op de medewerkers en dus ook op de organisatie? Met de kosten-baten tool is inzicht hierin mogelijk en met dit inzicht kan een werkgever komen tot verantwoorde investeringsbeslissingen. Door uitkomsten uit bijvoorbeeld een recent MTO (medewerkersonderzoek) samen met een team van stakeholders in te voeren in de tool, wordt inzichtelijk wat maatregelen kosten én kunnen opleveren. De rekentool is ontwikkeld door het Nationaal Platform Duurzame Inzetbaarheid en TNO. Met de tool krijg je dus direct inzicht in wat investeren in duurzame inzetbaarheid een bedrijf oplevert.  Meer weten over hoe de tool binnen uw organisatie ingezet kan worden, mail ons dan! info@prisma-arbozorg.nl
TERUG
BLIK

Terugblik op het nieuws
Veel gelezen nieuwsberichten in 2018 waren:
MEER
info

U kunt meer over ons te weten komen via
 
Twitter  Linkedin
Facebook Instragram
En natuurlijk via onze website 

KENNIS
!

Investeer in kennis

Vernieuwd in 2019: training preventiemedewerker 
We geven al meer dan 13 jaar trainingen voor preventiemedewerkers, zowel in-company als via de open inschrijving. Regelmatig is de training geactualiseerd en in 2019 doen we dit weer. Naast de vertrouwende onderwerpen zoals de Arbowet, de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en de onderwerpen uit de RI&E en de rol van de preventiemedewerker, besteden we in de vernieuwde opzet meer aandacht aan duurzame inzetbaarheid, psychosociale arbeidsbelasting en aan veiligheidsgedrag/cultuur.
De open inschrijving trainingen voor 2019 staan gepland op

* 5 en 19 februari 
* 21 mei en 4 juni 
* 29 oktober en12 november 

Meer lezen over de inhoud en aanmelden klik hier.

NIEUWE
Site

NIeuwe website
We zijn achter de schermen al druk bezig met het maken van een nieuwe, goed toegankelijke website met een frisse look! De website wordt begin 2019 gelanceerd!  Hou onze website in de gaten 😉 www.prisma-arbozorg.nl
LEER
BHV

Bedrijfshulpverlening

Een actiepunt uit onze eigen RI&E was zorgen voor opgeleide BHV-ers (artikel 15 van de Arbowet, voor de liefhebbers). Onlangs zijn de medewerkers van PRISMA Arbozorg opgeleid tot BHV-er. er is druk geoefend met EHBO, reanimatie en brandbestrijding.
 
PRISMA Arbozorg gaat BHV-veilig het nieuwe jaar in!
HAPPY
2019

Fijne feestdagen!

Fijne kerstdagen en gezond-veilig-duurzaaminzetbaar 2018! Klik op de foto voor onze dynamische wens!

 
Volg ons op TwitterStuur nieuwsbrief door naar collega! 
Copyright © *2018* *PRISMA Arbozorg*, All rights reserved.

PRISMA Arbozorg | Zaadmarkt 94, 7201 DE Zutphen | info@prisma-arbozorg.nl | T 0575-511237 | www.prisma-arbozorg.nl  

PRISMA Arbozorg is een adviesbureau met betrokken en deskundige arboprofessionals. We helpen u graag verder op weg om uw organisatie nog veiliger en gezonder te maken. Dit doen we met praktische arbo onderzoeken, concrete adviezen en trainingen. Bezoek onze website www.prisma-arbozorg.nl  voor meer informatie.

Waarom krijg ik deze e-mail? In het verleden heeft u zich geabonneerd op de nieuwsbrief van PRISMA Arbozorg. Indien u geen e-mail (meer) wenst te ontvangen, kunt u zich hieronder afmelden

verwijder mijn e-mailadres uit deze nieuwsbrief abonneelijst | update mijn voorkeuren voor deze nieuwsbrief 


This email was sent to <<Emailadres>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
PRISMA Arbozorg · Zaadmarkt 94 · Zutphen, GLD 7201 DE · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp