Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw webbrowser.Voorjaar bij Jachtwerf Heeg
 

Pointer 25
Vier Randmeren voor Zeilschool de Veenhoop


Zeilschool de Veenhoop klaar voor het seizoen

Na Zeilschool de Kikkert is nu ook Zeilschool de Veenhoop overstag. Donderdag 10 maart jl. heeft Jachtwerf Heeg 4 mooie Randmeer Tourings aan deze zeilschool geleverd. Wij wensen de Veenhoop en hun cursisten heel veel zeilplezier toe in de Kromme Ie, Wide Ie, Monnike Ie en de Smelle Ie.

Hiswa RAI Amsterdam - Boot Düsseldorf & Belgian Boatshow:

Vanaf 16 maart zijn de G2, Randmeer & Splash aanwezig op de Hiswa in de RAI te Amsterdam. U bent van harte welkom op onze stand in Hal 1 (nr. 227) om de nieuwste modellen te bekijken en gebruik te maken van onze mooie Hiswa aanbieding. Tijdens de Hiswa kunt u een nieuwe Splash bestellen met € 500,- korting!
In januari presenteerde Jachtwerf Heeg met veel succes de Pointer 25 en de G2 op Boot Düsseldorf, de grootste bootshow van Europa. In februari was de Pointer 25 present op de Belgian Boatshow met onze dealer Waterfront Yachts.

Verhuur Randmeer & Pointer 25 in Friesland en Zeeland:

Via onze website kunt u direct een Randmeer of Pointer 25 reserveren om de Friese meren het IJsselmeer of zelfs de Waddenzee te trotseren. U kunt deze boten ook boeken bij Waterfront Yachts te Kortgene om in Zeeland te gaan varen. 

Vaar uw nieuwe boot in 2016:

Bent u geïnteresseerd in een nieuwe boot van Jachtwerf Heeg, neem dan contact op voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek. De boten liggen te water en klaar om mee te zeilen, vanaf vandaag kunt u een afspraak maken voor een proefvaart in de Pointer 25, G2 en/of de Randmeer. 

Boot Boulevard Heeg:

In samenwerking met de watersportondernemers in Heeg, organiseren wij dit jaar weer de Boot Boulevard Heeg. Graag nodigen wij u hierbij uit voor deze open dag op zaterdag 23 april a.s

Wij verwelkomen u graag in onze showroom, of bel +31 (0)515 - 442237 voor een nadere kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Geert Wijma
Jachtwerf Heeg

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld of omdat u een relatie bent van Jachtwerf Heeg. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? U kunt zich uitschrijven.

Ons e-mailadres is:
info@jachtwerf-heeg.nl
www.jachtwerf-heeg.nl

uitschrijven
profiel bijwerken   
  

Email Marketing Powered by Mailchimp