Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw webbrowser.De Pointer 25 live! 

Pointer 25
De Pointer 25 wordt vandaag gedoopt


Maiden trip:

Dinsdag 26 augustus om 15.00 uur heeft de eerste proefvaart met de Pointer plaats gevonden op het Heegermeer. Jachtwerf Heeg is trots u getuigen te mogen laten zijn van deze mooie zeilmiddag. Donderdag a.s. vertrekken wij zeilend naar Amsterdam voor de Hiswa te water.
 

Presentatie Pointer op de Hiswa te water:

U kunt de Pointer live bekijken op de aankomende Hiswa te water op de NDSM werf te Amsterdam (2 t/m 7 september). Jachtwerf Heeg is hier aanwezig met het nieuwe model Pointer 25 en de G2 New Design.
U kunt ons vinden aan Steiger L, box 19.
 

Nominatie European Yacht of the Year:

Als blijk van waardering door de branche is de Pointer 25 genomineerd als European Yacht of the Year. Begin oktober zal de Pointer zich gaan bewijzen voor de jury in Genua. Tijdens de aankomende Hiswa wordt ook bekent of de Pointer genomineerd is voor Hiswa boot van het jaar 2015.
 

Proefvaart:

De eerste proefvaarten worden gehouden op vrijdag 12 en zaterdag 13 september a.s. vanaf onze werf in Heeg.
Mocht u zicht hiervoor aan willen aanmelden dan vernemen wij dit graag. Dit kan via de mail: info@jachtwerf-heeg.nl of telefonisch op 0515 - 442237

Graag tot ziens in onze showroom en op de Hiswa te water.


Met vriendelijke groet,

Geert Wijma
Jachtwerf Heeg

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld of omdat u een relatie bent van Jachtwerf Heeg. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? U kunt zich uitschrijven.

Ons e-mailadres is:
info@jachtwerf-heeg.nl
www.jachtwerf-heeg.nl

uitschrijven
profiel bijwerken   
  

Email Marketing Powered by Mailchimp