Copy
Bekijk deze nieuwsbrief in uw webbrowser.Nieuws van Jachtwerf Heeg 

Pointer 25
Boatshows - Buy & Charter - Verhuur - Kortingen


Nominaties & Boatshows:

Jachtwerf Heeg presenteert de Pointer 25, G2 NED-50 en Splash op BOOT Düsseldorf van 17-25 januari. Dit is de primeur van onze schepen op deze internationale boatshow. De Pointer 25 is genomineerd voor European Yacht of the year 2015, de verkiezing wordt tijdens de beurs bekend gemaakt.
De Pointer 25 en de Splash zullen te zien zijn tijdens de HISWA Amsterdam van 11-15 maart. De Pointer 25 is genomineerd voor HISWA boot van het jaar 2015, de verkiezing wordt tijdens de beurs bekend gemaakt.
 

Pointer 25 update:

Na de succesvolle introductie in september zijn er vele proefvaarten gemaakt en is de eerste serie Pointers besteld. Vanaf dit najaar bieden we als optie een diepere kiel van 1,50m aan en hebben we de opties voor de zeilen uitgebreid. Er worden tot april 2015 maar liefst 9 Pointers gebouwd voor klanten en verhuur. Op de werf kunt u de Pointer 25 bezichtigen en de bouw bekijken. Vanaf maart bent u weer van harte welkom om te komen proefvaren. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.
 

Buy & Charter:

De Pointer 25 kunt u ook aanschaffen in een Buy & Charter constructie. Met deze voordelige constructie kunt u zorgeloos varen en bespaart u op de aanschaf van de Pointer 25. U kunt de boot zelf 30 dagen per jaar gebruiken en verder wordt de boot voor u verhuurt door Jachtwerf Heeg zodat u minder kosten heeft of zelfs een klein rendement maakt. Lees meer op onze website.
 

Verhuur Pointer 25:

U kunt vanaf komend voorjaar de Pointer 25 ook huren bij Jachtwerf Heeg naast de Randmeer. Dit is de ideale gelegenheid de boot beter te leren kennen en de veelzijdigheid van de Pointer 25 te ontdekken. Een lekker weekend weg of een week zwerven langs de Friese kust of de Wadden, u kunt nu boeken via onze website.
 

Korting winter 2014-2015 Randmeer en Splash:

Jachtwerf Heeg geeft in overleg met Gaastra Sails deze winter 10% korting op de aanschaf van nieuwe zeilen voor uw Randmeer. U kunt tot en met januari 2015 bestellen, dan heeft u komend seizoen weer mooie nieuwe zeilen. Kijk voor meer informatie op onze webshop of bel 0515 - 442237.
Bij bestelling van een nieuwe Splash krijgt u 50% korting op de trolley en het bovendekzeil, zowel bij Jachtwerf Heeg als bij de dealers.


Graag tot ziens op één van de bootshows of natuurlijk op de werf.

Met vriendelijke groet,

Geert Wijma
Jachtwerf Heeg

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich daarvoor heeft aangemeld of omdat u een relatie bent van Jachtwerf Heeg. Wilt u deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? U kunt zich uitschrijven.

Ons e-mailadres is:
info@jachtwerf-heeg.nl
www.jachtwerf-heeg.nl

uitschrijven
profiel bijwerken