Copy

LEDARMÖTE SÖNDAG 12/9

Renovering av Vanadislokalen
Lokalgruppen kallar härmed alla ledare och vuxna i kåren till allmänt ledarmöte för att klubba Vanadislokalens framtid. Nu på söndag 12/9 kl. 16:30 samlas vi för att diskutera allt som har med den stundande renoveringen att göra. Vi i lokalgruppen har ett grundförslag, men makten ligger hos de ledare som kommer på ledarmötet. Allt vi vill renovera, bygga, skapa i lokalen kommer fastställas på mötet.

Framtiden för Vanadislokalen ligger i dina händer - om du kommer på mötet!

Lokalgruppens förslag
Lokalgruppen har efter noga övervägande landat i att föreslå en renovering av lokalen i två etapper. Enkelt beskrivet vill vi göra lokalen duglig till och med höstterminsslutet för att därefter (primärt under sommaren 2022) optimera lokalen ytterligare. Den mer detaljerade planen för vad vi vill göra och när vi vill bygga finns att läsa i vårt framtagna dokument Färdplan Vanadis. Inför mötet är det en god idé att läsa igenom det dokumentet så att vi snabbare kan komma igång och diskutera tillägg till och justeringar av planen. Vi kommer även diskutera hur och med vilka resurser vi ska bygga lokalen.

Hur man närvarar
Mötet kan man vara med på både fysiskt och digitalt, men att närvara fysiskt är att föredra. Dels blir diskussionen enklare, dels är det lättare att fundera när man är i lokalen vi diskuterar om.

Lokalen är öppen för alla som vill komma tidigt för att kika, fundera och fördiskutera från kl. 15:00. Givetvis bjuder vi på fika och lättare middag för de på plats. Räkna med att mötet kan ta sin stund beroende på hur mycket vi vill diskutera. Vi tar paus 18:00-18:30 för middag samt när vi känner behov av paus.

Länk till Zoom-mötet för den som istället ansluter digitalt finns att ansluta till här.

Om man redan nu har förslag
Har du redan nu egna storartade planer för lokalen? Härligt! Skicka gärna dem i skrift till nylokal@gvb.nu eller ring projektledare Alban på 073-929 95 41 i förväg så hinner vi bereda förslagen och fundera på eventuella framkomliga mellanvägar.

Har du kontakter inom bygg, vitvaror eller liknande som kan vara oss behjälpliga? Härligt! Maila tips till nylokal@gvb.nu.

Alla är välkomna
Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, kåraktiv nu eller tidigare. Alla är välkomna att avgöra vår gemensamma framtid i Vanadislokalen. Dra med dig ledarteamet, scoutvännerna och alla du känner i kåren. Kom till mötet och bidra till att vi kan skapa den bästa möjliga lokalen för oss och framtida GVB-generationer. Din röst spelar roll.
Frågor? Maila nylokal@gvb.nu
Bra dokument
GVB:s hemsida
Facebook


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Scoutkåren Gustaf Vasa-Bredäng · Stockholm, Sweden · Stockholm 12942 · Sweden