Copy
e-NOVOSTI e-NOVOSTI
SIJEČANJ 2017. BROJ 33
Dragi prijatelji u Dharmi,

sretna vam Nova! Novi počeci nose obećanje promjene na bolje. Ali svi već znamo da ostvarenje takve promjene traži više sastojaka - nešto volje, nešto znanja kuda krenuti i nešto podrške drugih ljudi. Imate li volje, kod nas možete pronaći nešto znanja i nadahnuća za ono što je povoljno, i podršku drugih. Uvijek ste nam dobrodošli! 
Ovogodišnji program započinjeno javnim predavanjem u srijedu 11. siječnja. Želite li čuti tih par zrnaca mudrosti za dobar početak godine koja je pred nama, dođite i poslušajte našeg učitelja Žarka Andričevića.
U ovome izdanju Novosti donosimo treći i predzadnji nastavak njegova ciklusa predavanja Tko sam ja? što ga je prije punih deset godina održao u Centru. Uživajte u čitanju!
Novi početak za nas u Centru ove godine znači početak razdoblja izmjene u sustavu članarina. Želimo dodatno nagraditi one koji nas redovito podupiru i omogućuju nam nesmetani rad u vremenima kada to nije sasvim jednostavno. Pročitajte detalje, razmislite i ako želite podržati mjesto svoje prakse, učlanite se!
Redovite vijesti iz Centra i iz svijeta budizma pratite na našoj 
Facebook stranici. Osim preko nje, javiti nam se uvijek možete i sada već starinskim mailom:)

Topli pozdravi i do skora,
Karmen Mihalinec
Najave
SIJEČANJ
11.

14. i 15. 

29.
 
Javno predavanje,
19 sati
Škola za učitelje zenyoge
Dan meditacije, 9 do 17 sati
VELJAČA
8. 

11. i 12.

25. - 4. 3.

27. 
Javno predavanje,
19 sati
Mirnoća i uvid, tečaj chan meditacije
Sedmodnevno chan povlačenje, Haus Tao
Dan meditacije
 
OŽUJAK
8.

11. - 18. 

26.
Javno predavanje,
19 sati
Sedmodnevno chan povlačenje, Fužine
Dan meditacije, 9 do 17 sati
tko sam ja? Treće predavanje iz ciklusa održanog u veljači 2007. Prošli put smo se dubinski bavili anatomijom sopstva. Razmatrali smo unutarnji ustroj sopstva. Govorili smo o normalnom, uobičajenom ljudskom iskustvu, o čitavom spektru od kojeg se ljudsko iskustvo sastoji. Kada smo se krenuli detaljnije baviti onim što ljudsko iskustvo obično uključuje, počeli smo govoriti o skandhama, kao sastavnim dijelovima spektra iskustva. Potom smo prilično detaljno i iscrpno govorili o svakoj skandhi pojedinačno: o tome što uključuje, na što se odnosi te u kakvoj je vezi jedna s drugom. Dalje...
PODRŽITE svoje MJESTO PRAKSE Novosti u modelu članstava Želeći nagraditi one koji nas sustavno financijski podupiru i prihode Centra izmjestiti iz kategorije "izvanrednih" (čitaj - povremenih:) u "redovite" (čitaj - onakve kakvi nam, obzirom na neumoljivo redovite rashode i trebaju), od 1. siječnja smo krenuli u "reformu" modela članarina! Najvažnija je novost da su nove tri kategorije članstva - puna, pridružena i pokroviteljska - vezane uz redovite uplate na mjesečnoj osnovi tijekom razdoblja ne kraćega od godine dana. U zavisnosti od visine mjesečne uplate, članovi će imati značajne popuste, ili sasvim besplatne ostale programe Centra. Opširnije...This email was sent to <<Adresa e-pošte>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Budistički centar · Đorđićeva 23 · Zagreb 10000 · Croatia

Email Marketing Powered by Mailchimp