Copy
Jäsenkirje 7 2015

21.12.2015
Lapin Kirjallisuusseura toivottaa jäsenilleen

antoisia joulun lukuhetkiä  ja iloista kirjavuotta  2016 !


Kiitämme jäseniämme kuluneesta aktiivisesta toimintavuodesta! 

Hallitus on jo varautunut vuoteen 2016. Kesäkuun Sodankylän kirjoittajakursseille ilmoittautuminen alkaa nettisivuillamme vuoden vaihteen jälkeen 4.1.. Luvassa on innostavia oppimishetkiä tuttujen, kokeneiden ohjaajien parissa.

Pohjois-Suomen kirjailijapäivien ohjelmaa on työstetty koko syksyn ajan yhteistyössä Taiteen Edistämiskeskuksen Lapin toimipisteen kanssa.  Rovaniemelle 22.-24.4. ovat tulossa muun muassa kirjailijat Anu OjalaMikko-Pekka Heikkinen ja Siri Kolu

Kirjailijapäivien yhteydessä 23.4. vietämme seuran 20-vuotisjuhlaa, jonka valmistelut ovat myös täydessä käynnissä. Viikonvaihde 22.-24.4. kannattaa jo nyt varata kalenteriin. 


 

Pohjois-Suomen kirjailijapäivien  ohjelma julkistetaan tammikuussa. Voit lukea kirjailijapäivien blogista sisältötyöryhmän jäsenten ajatuksia päivien teemasta Kapinalliset rivit. 

Vuosikokouksen päätökset

 

Seuran syysvuosikokouksessa valittiin Eija Miranda Silventoinen Ivalosta jatkamaan seuran puheenjohtajana vuonna 2016. Myös hallitus jatkaa miltei nykyisellään.  Uudeksi varajäseneksi valittiin Anna Kyrö Keminmaasta.  

Kiitämme lämpimästi  hallituksesta poisjäänyttä torniolaista Anita Myllykoskea, jonka asiantuntemusta voimme edelleen käyttää hyväksemme Lapillinen-lehden toimituksessa ja seuran juhlajulkaisun kokoamisessa.


Hallitus 2016»
 

Kirjoita juhlajulkaisuun!
Keväällä Pohjois-Suomen kirjailijapäivien yhteydessä  23.4.2016 pidettävässä seuran 20-vuotisjuhlassa julkistetaan juhlajulkaisu, johon toivomme jäseniltämme pieniä tuokiokuvia ja kokemuksia vuosien varrelta.  

Kertoisitko vapaamuotoisesti muutamalla lauseella (max 500 merkkiä), miten Lapin Kirjallisuusseuran toiminta on vaikuttanut kirjallisuus- ja/tai kirjoittamisharrastukseesi, tai millaisia kokemuksia Sinulla on seuran kursseista ja tapahtumista.

Lyhyet runot ja aforismit ovat myös tervetulleita.  

Toivomme tekstejä 18.1.2016 mennessä sähköpostiin lapillinen@gmail.com.
Lisätietoja: tuottaja Katja Rakkolainen gsm 040 355 9930 
Luottamuksesta kiittäen!
Eija Miranda Silventoinen

puheenjohtaja
Lapin Kirjallisuusseura
gsm 040 546 3094
Saarineitamontie 9, 99800 IVALO

lapinkirjallisuusseura@gmail.com
www.lapinkirjallisuusseura.fi
 
Twitter
Facebook
Nettisivut
Pinterest
 
Tiedote on postitettu Lapin Kirjallisuusseuran jäsenille.

 eroa postituslistalta | muokkaa tietojasi 

Email Marketing Powered by Mailchimp