Copy
Jäsenkirje 4/2016
13.09.2016Hei Lapin Kirjallisuusseuran jäsen! Kirjoita Lapilliseen!
Syksyn Lapillinen ilmestyy marraskuussa. Toivomme teiltä jäseniltä juttuja, tarinoita, novelleja ja runoja aiheesta Tuntematon. Kirjoitusten pituus max 3500 merkkiä eli n. puolitoista A4-liuskaa 1,5 rivivälillä. 

Julkaisemme lyhyitä runoja myös muilla kielillä. Jos mahdollista, lähetä tällöin vieraskielisen tekstin lisäksi suomenkielinen käännös. 

Aineisto mieluiten sähköpostitse lapillinen@gmail.com tai postitse: toimitussihteeri Anna Kyrö, Lautiosaarentie 32, 94500 Lautiosaari 15.10.2016 mennessä

Seuran verkkosivuilla on jäsenille tarkoitettu Kuukauden runo –palsta, jonne myös toivomme julkaistavaa. Runoja saa lähettää ympäri vuoden Lapillisen sähköpostiin. Jos lähetät runoja ehdolle lehteen, kerro samalla, voisiko runosi vaihtoehtoisesti julkaista seuran verkkosivulla! 
Tiedot uutuusteoksista Lapillisen Kirjalaariin!
Kokoamme marraskuun Lapillisen Kirjalaariin jäsentemme kirjauutuuksia. Mikäli olet julkaissut teoksen vuoden sisään tai julkaiset tänä syksynä, toivomme, että lähetät tiedot teoksestasi lapillinen@gmail.com sähköpostiin. 

Tarvittavat tiedot: Tekijän nimi, teoksen nimi, kustantaja/omakustanne, julkaisuvuosi.

Vuoden 2015 marraskuun lehdestä nro 39 sivuilta 18 ja 19 näet, onko teoksesi jo mainittu siinä, tällöin emme julkaise tietoja toiseen kertaan. 
Lapillinen 39/2015»

Lisätietoja: Anita Myllykoski, anita.myllykoski@pp.inet.fi, gsm 040 770 9633
MyynnissäLapillisen 20-vuotisjuhlajulkaisu! 

Seuran 20-vuotisjuhlassa 23.4. julkistettiin Lapillisen erikoisnumero, jonka värikäs retrokansi herättää varmaan monissa muistoja. Juhlajulkaisu kertoo monipuolisesti sekä seuran historiasta että nykypäivästä, kurkistaapa vähän tulevaisuuteenkin. Mukava tuliainen kirjallisuudesta kiinnostuneille ystäville!

Jäsenet voivat ostaa julkaisun kympillä (+postimaksu 3 euroa), muuten hinta on 15 euroa. Tilaukset sähköpostitse lapinkirjallisuusseura@gmail.com.  


Runoja tarjolle Avattavaan!Tamperelainen Avattava toivoo, että jäsenemme lähettäisivät runojaan tarjolle heidän runopalveluunsa. He kaipaavat rakkausrunoja (etenkin sellaisia, joita voisi lukea ääneen häissä) ja joulurunoja (haussa herkkä, mutta ei kovin uskonnollinen runo). Mutta toki he lupaavat lukea muutkin runot ja panna talteen myöhempiä painoksia silmällä pitäen.

Tutustu runopalveluun linkistä. Löydät sivuilta myös heidän yhteystietonsa.
Linkki »
Antoisaa syksyä kirjoittamisen ja kirjallisuuden parissa!

Eija Miranda Silventoinen

puheenjohtaja, Lapillisen päätoimittaja
Lapin Kirjallisuusseura
gsm 040 546 3094
Saarineitamontie 9, 99800 IVALO

lapinkirjallisuusseura@gmail.com
www.lapinkirjallisuusseura.fi
 
Twitter
Facebook
Nettisivut
Pinterest
 
Tiedote on postitettu Lapin Kirjallisuusseuran jäsenille.

 eroa postituslistalta | muokkaa tietojasi 

Email Marketing Powered by Mailchimp