Copy
Jäsenkirje 3/2018

Kutsu kevätvuosikokoukseen 14.5.2018 klo 17

Lapin Kirjallisuusseuran kevätvuosikokous järjestetään Rovaniemellä 14.5.2018 POPA:n toimitiloissa (Teollisuustie 16, 96300 Rovaniemi). Tapahtuma alkaa kello 17:00 POPAn tarjoamilla pullakahveilla.

Siinä yhteydessä monille jo tuttu painotalo esittäytyy ja saamme kuulla palveluista, joita esimerkiksi omakustanteiden tekijät voivat hyödyntää. Tietoa palveluista kirjoittajalle: pöytälaatikosta kirjaksi.


Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Hallitus
Linkki seuran sääntöihin »
Kannatusjäseniä hankkimaanLapin satumaa -kirja lahjaksi uusille kannatusjäsenillemmeLapin Kirjallisuusseura ry:n viime vuonna julkaisema satukirja on harvinaisuus, jota ei voi ostaa. Kirjaa on jaettu huomionosoituksena yhdistyksemme arvokkaimmissa tilaisuuksissa yhdistystämme ja sen toimintaa tukeville tahoille. Sitä on myös päätetty jakaa kevään 2018 ylioppilaskirjoituksissa äidinkielen kokeessa ansioituneille Lapin lukioiden ylioppilaille. 

Kampanjaluonteisesti Lapin Satumaa -kirja annetaan lahjana uuden kannatusjäsenen hankkineelle jäsenellemme tai heidän osoittamalleen taholle. Ilmoittautumislomakkeen informaatio-osaan merkitään: Kannatusjäsenyyttä esitti: (jäsenen nimi).

Lapin satumaa -kirjasta seuran sivuilla»

Sodankylän kirjoittajakurssitLapin Kirjallisuusseuran ja Revontuli-Opiston kirjoittajakurssit ensi kesäkuussa järjestetään aiemmasta poiketen Aleksanteri Kenan koululla.  Osallistujien majoittuminen niin ikään poikkeuksellisesti Nilimellassa. Muutosten syynä ovat laajat remontit Sompion koululla. Kurssit ovat täyttyneet mukavasti, mutta vapaita paikkoja kannattaa vielä kysellä. Yhteydenotot puhelimitse Sinikka Tepsa, 0400-710481 tai sähköpostitse sinikka.tepsa@revontuliopisto.fi

Majoituspaikan linkki »

Jäsenlehti Lapillinen 2018 Olemme jälleen saaneet kulttuurilehtitukea Lapilliselle ja kevään numero 45 ilmestyy pian. Syksyn kaksoisnumeron teema “Vuosi 1918 lappilaisessa kirjallisuudessa” odottaa jäsenistön tekstejä. Numeron “kirjailijan kynäksi” on ilmoittautunut Rosa Liksom. Toivomme saavamme lehden lukijoilta runsaasti uutta sisältöä julkaistavaksi.


Lapillinen myös verkossa»
Antoisaa loppukevättä ja alkavaa kesää kirjallisuuden parissa!
Erkki Kaila

puheenjohtaja
Lapin Kirjallisuusseura
gsm + 358 40 362 6155
Kiveliötie 2 B, 96500 Rovaniemi

lapinkirjallisuusseura@gmail.com
www.lapinkirjallisuusseura.fi
 
Twitter
Facebook
Nettisivut
 
Tiedote on postitettu Lapin Kirjallisuusseuran jäsenille.

 eroa postituslistalta | muokkaa tietojasi 

Email Marketing Powered by Mailchimp