Copy
Jäsenkirje 2/2020
6.4.2020 Kirjallisuusseura sopeutuu poikkeustilaanKorona vaikuttaa tänä keväänä kaikkien elämään.  Kevätvuosikokous siirretään pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana aikana kesällä. Kukaan ei osaa ennakoida koska elämä palautuu normaaliksi, joten aikataulusta emme voi vielä luvata mitään. Tärkeintä on nyt asettaa terveys etusijalle ja toimia viranomaisten ohjeiden mukaan.

Lavarunouden Poetry Slam -karsinnat siirtyvät myöhemmäksi, ajankohta ei vielä tiedossa. Rovaniemen Wanhat Markkinat ja Runoköngäs ovat myös viikkoa myöhemmin eli viikon 34 pe, la ja su. Kirjailijayhdistysten talvipäivät peruttiin tältä vuodelta kokonaan.

Kun kokoontumisia ei voi järjestää, ovat monet tahot siirtäneet toimintaa verkkoon. Esimerkiksi Tampereella järjestettävän Annikin Runofestivaalin ohjelmasta 6.6. voi nauttia  kotisohvalla. 
 

Kesäkurssit vaihtuvat etäkursseihinKoronapandemian takia jouduimme perumaan Sodankylän kirjoittajakurssit tältä vuodelta, Revontuli-Opisto pyrkii toteuttamaan ainakin joidenkin ohjaajien kanssa korvaavan etäkurssin ja lisää ja muokkaa muutenkin verkkokurssitarjontaansa. Seuraa siis opiston ilmoittelua!

Linkki Revontuli-Opiston kurssiohjelmaan »

Seuran omia kursseja - jäsenetuhintaanSyksyllä on tulossa uudet Kirjoitetaan oma kirja -käsikirjoituskurssit sekä Rovaniemelle että Kemijärvelle. Ilmoittautuminen alkaa kunhan saamme tapaamisaikataulut varmistettua syksyn osalta tämän poikkeustilanteen hellittäessä. Seuraa ilmoittelua ja tule mukaan!

Toukokuun Tee oma kirja – näin julkaiset, myyt ja markkinoit oman kirjan -kurssi pidetään 5.5.2020 etäyhteyksin. Et tarvitse siihen mitään nörttitaitoja, pelkkä tietokone ja internet-yhteys riittää, joten ilmoittaudu rohkeasti mukaan seuran sivuilla


Lisää 5.5.2020 Tee oma kirja-kurssista »

Lapillinen ei kärsi koronastaKevään Lapillista kootaan parhaillaan ja postitetaan jäsenille toukokuun aikana. Seuraavaksi odottelemme jäseniltä tekstejä ja runoja syys-Lapilliseen. Poikkeustila ehkä pakottaa meidät pysymään kotona, mutta kirjoittajan mielikuvitusta se ei kahlitse. Millaisia tekstejä mahtaa syntyä tänä outona aikana? Kääntyykö korona kaunokirjallisuudeksi?

Lapillisen lisäksi aihe kiinnostaa myös Suomalaisen kirjallisuuden seuraa. SKS kerää kokemuksia koronaviruksesta 12.3.–15.6.2020

Linkki SKS-tekstikeräykseen »

Muistathan myös......ilmoittaa osoitteenmuutoksesi, sekä katuosoitteen että sähköpostiosoitteen, että Lapillinen ja jäsenposti löytävät perille

...että seuran verkkosivujen "Kuukauden runo" -palstalle toivotaan jatkuvasti jäsenten ehdotuksia osoitteeseen lapillinen@gmail.com

  Linkki kuukauden runoihin»
Poikkeusoloista huolimatta iloa kevääseen ja kirjoittamisen mieltä!
toivottavat pj. Erkki Kaila ja siht. Arja Vasama

Lapin Kirjallisuusseura
gsm + 358 40 362 6155
Kiveliöntie 2 B, 96500 Rovaniemi

lapinkirjallisuusseura@gmail.com
www.lapinkirjallisuusseura.fi
 
Twitter
Facebook
Nettisivut
 
Tiedote on postitettu Lapin Kirjallisuusseuran jäsenille.

 eroa postituslistalta | muokkaa tietojasi 

Email Marketing Powered by Mailchimp