Copy
Kirjeen otsikko
Vuoden alun seuratoiminta on lähtenyt ripeästi käyntiin.  Uusi hallitus on kokoontunut tähän mennessä kolme kertaa. Käsiteltävät asiat ovat liittyneet pääosin toiminnan vuotuisiin rutiineihin, mutta vähitellen myös yhdistyksen toimintasuunnitelman sisältöä on päästy toteuttamaan. Odotettavissa on vilkas ja mielenkiintoinen toimintavuosi. 
Ennakkotietoa kevätkokouksestaKevätvuosikokous Kirjan ja Ruusun päivänä Kemissä  
Lapin Kirjallisuusyhdistyksen kevätvuosikokous päätettiin pitää Kemissä sunnuntaina 23.4. Sarjiksen ja Lastenkulttuurikeskuksen tiloissa. Kellonajasta ja ohjelmasta ilmoitetaan tarkemmin kokouskutsun yhteydessä.

Seuran säännöt »
Nyt etsitään tarinoita LapistaLapin satumaa -kirjoituskilpailuSuomen Kulttuurirahaston Lapin maakuntarahasto ja Lapin Kirjallisuusseura ry julistivat satujen ja tarinoiden kirjoituskilpailun. Kilpailuun voivat osallistua kaikenikäiset Lapissa asuvat, Lapissa syntyneet tai Lappia tuntevat kirjoittajat, jotka haluavat kirjoittaa sadun tai tarinan, joka liittyy Lapin luontoon, Lapin elämisen olosuhteisiin tai Lapin kulttuurien erityispiirteisiin.

Kukin kirjoittaja saa osallistua enintään kahdella ennen julkaisemattomalla tekstillä, jonka pituus on 2–5 liuskaa (fonttikoko 12, riviväli 1,5). Kilpailuun osallistutaan nimimerkillä. Kilpailuaikaa on 23.6.2017 saakka.
 Kilpailuohjeet seuran verkkosivuilla»
Vielä muutama päivä aikaa kirjoittaa LapilliseenJäsenlehti Lapillinen 1/2017Aiemmin toukokuussa ilmestyväksi ilmoitettu Lapillinen-jäsenlehtemme pyritään saamaa jakeluun jo kevätvuosikokoukseen mennessä. Materiaalia on tullut kiitettävästi, mutta otamme edelleen vastaan juttuja, novelleja, runoja tai mietelmiä Lapilliseen nro 43 teemalla: "Lappilainen kirjallisuus yhteisöllisyyden ja osallisuuden edistäjänä".

Kirjoitusten tulee olla lyhyitä, pituus max 3500 merkkiä eli runsaan A4-liuskan verran 1,5 rivinvälillä.  Aineisto 15.3.2017 mennessä mieluiten sähköpostitse lapillinen@gmail.com tai postitse toimitussihteerille osoitteeseen: Tapani Tavi, Valtatie 5, 99100 Kittilä.

Linkki Lapilliseen »
Sodankylän kirjoittajakurssit Lapin Kirjallisuusseuran ja Revontuli-Opiston kirjoittajakurssit ensi kesäkuussa ovat täyttyneet ennätysajassa.  Peruutuspaikkoja kannattaa kysellä vielä huhti - toukokuussa. Ilmoittautumiset ja kyselyt: Sinikka Tepsa, 0400-710481, sinikka.tepsa@revontuliopisto.fi.

Lisätietoa kesän kursseista  »
Pidä meidät ajan tasalla ja päivitä tietosi!
Kevät on, muiden iloisten asioiden ohella, myös jäsenmaksujen laskutuksen aikaa. Laskun sujuvan toimittamisen varmistamiseksi ja pankkipalvelukulujemme pienentämiseksi teemme tarkistuksen jäsenrekisteritietoihin.
 
Saat lähipäivinä sähköpostiisi raportin omista tiedoistasi rekisterissämme. Siinä yhteydessä pyydämme sinua tekemään tarvittavat korjaukset sähköisesti suoraan Yhdistysavain -rekisteriin, jos muutoksiin on tarvetta. Muistathan ilmoittaa meille, jos jäsenyytesi laatu on muuttunut esimerkiksi eläköitymisen tai valmistumisen yhteydessä.

Seuran syyskokous korotti viidellä eurolla pitkään samana pysyneitä jäsenmaksuja. Varsinainen jäsenmaksu 2017 on 25 € ja erityisryhmien (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja varusmiehet)  15 € .  Kannatusjäsenten vuosimaksu on  edelleen 40 €.
 
TÄRKEÄÄ: Ilmoita ennen jäsenmaksun maksamista mahdollisista maksuperusteen muutoksista osaltasi ja muista käyttää laskussa ilmoitettua viitenumeroa.
Tietoverkko tukee yhteydenpitoa monin tavoin
Jo 90 % seuran jäsenistä tavoitetaan sähköisesti. Saat seuran jäsentiedotteet ja jäsenmaksua koskevan laskun sähköpostiisi.
 
Talven aikana on kokeiltu hyvin tuloksin myös muita sähköisiä viestimiä. Seuran vakiintuneet palvelut Internetissä ovat säännöllisesti toimitetut web-sivut sekä avoimet keskustelufoorumit Facebookissa ja Twitterissä. Talven aikana on kokeiltu hyvin tuloksin tietoteknisiin yhteyksiin tukeutuvaa ryhmätyöskentelymallia sekä runo- että draamakirjoittajaryhmässä.
 
Sähköpostiosoitteesi on myös tunnuksesi jäsenrekisterin tietoihin. Toivomme, että ilmoitat myös mahdolliset osoitteenmuutokset, jotta tiedotteemme ja mahdollisesti jo huhtikuussa ilmestyvä Lapillinen-lehti löytää perille.
 
Maaliskuu lähestyy jo puoltaväliä.
Pitenevä päivä ja hohtavat hanget houkuttelevat ulkoiluun.

Erkki Kaila, puheenjohtaja
Lapin Kirjallisuusseura
gsm + 358 40 362 6155
Ounasjoentie 5 A 8, 96200 Rovaniemi

Raili Ilola, sihteeri
gsm + 358 40 843 7121
Nikenkuja 1 A 5, 95410 Tornio

lapinkirjallisuusseura@gmail.com
www.lapinkirjallisuusseura.fi
 
Twitter
Facebook
Nettisivut
Pinterest
 
Tiedote on postitettu Lapin Kirjallisuusseuran jäsenille.

 eroa postituslistalta | muokkaa tietojasi 

Email Marketing Powered by Mailchimp