Copy
Pas op! Inspiratie overload op 30 juni. Dit wil je niet missen dus meld je aan!

Permanent Beta Nieuws

Op dit moment staat de teller voor de Permanent Beta Dag al op 38 sprekers en ruim 150 deelnemers. Hier laten we het natuurlijk niet bij dus de komende weken zullen deze cijfers verder oplopen. In ieder geval hebben we hiermee al genoeg munitie om je te overladen met inspiratie, kennis en nieuwe waardevolle en leuke contacten.  In deze nieuwsbrief alvast wat meer informatie over het programma. Verder blikken we terug en vooruit op de rest van onze events en strooien we met tips en cadeautjes zoals je van ons gewend bent!

Pas op! Inspiratie overload

Maandag 30 juni belooft een dag te worden met meer inspiratie dan je aankunt. Meer dan 40 sprekers komen hun verhaal vertellen op alweer de vierde editie van de Permanent Beta Dag. Het zal een gevarieerd aanbod worden, van vernieuwing in het onderwijs tot kunstenaars en gereedschapskisten. Lees hier onze blog voor meer informatie over het programma!

Week van de Ondernemer Groningen

Op 4 en 5 juni is er een regionale editie van de Week van de Ondernemer in MartiniPlaza in Groningen. Het grootste ondernemersevent van Nederland staat dit jaar volledig in het teken van Groei. Tientallen sessies en workshops met topsprekers uit het bedrijfsleven, de politiek, media en wetenschap. Ook Permanent Beta is weer aanwezig met de maakplek van Herman Kopinga en Martijn Aslander als spreker. Meer info over het programma lees je hier. 

Wat er allemaal gebeurde in de maand mei...

Er zijn deze maand weer een aantal geslaagde Meetups georganiseerd, hieronder een korte terugblik:

Evernote voor beginners
Frank Meeuwsen nam de bezoekers mee in de wondere wereld van Evernote. Hij liet vooral zien hoe je het kunt gebruiken als heel slim extern geheugen. Maar Evernote is veel meer dan een mooi notitie programma. Evernote kan ook gebruikt worden voor to-do lijstjes, samenwerken aan projecten en nog veel meer. Lees hier alle blogs van onze eerdere Evernote sessies. Wil je ook slimmer werken? Op 12 juni gaan we in de herhaling maar dan met een sessie voor gevorderden!

Je stem, je gadget
In de MeetUp ‘Je stem, je gadget’ van Maanwilla kregen we inzicht en werd ons geleerd hoe we onze stem beter konden gebruiken. Wij zijn allemaal afhankelijk van de eerste indruk en dan kan je je stem beter maar onder controle hebben.

KIJK Live! #9
Op dinsdag 15 april was alweer de achtste editie van KIJK Live! Hier hoorde je meer over 'The Internet of Things' en een uitdagende onderzoeksexpeditie op de Atlantische Oceaan. Ook kwam Kees Moeliker vertellen over bizar onderzoek. De livestream is hier terug te kijken. De nieuwe editie is overigens op een hele bijzondere locatie, de Sterrenwacht in Utrecht. Dus mis hem niet!
 

Pre Trending Topics special edition: Apple viewing party WWDC 2014

Tijdens de Pre Trending Topics avond van maandag 2 juni zullen we live meekijken met de ontwikkelaarsconferentie van Apple in San Francisco. Tijdens dit event worden de laatste Apple nieuwtjes aangekondigd over onder andere ios8 en iPhone 6. Meer informatie over deze conferentie lees je hier.

Verder besteden we ook voldoende aandacht aan ons gebruikelijke programma. Handige hacks, nieuwe app’s, toffe gadgets of interessante technologische ontwikkelingen die het leven leuker en makkelijker maken. De locatie voor deze avond is Berlage Meet&Workspace en er is nog plek zat dus meld je aan!

App van de maand

De app tip van deze maand is OneTab een chrome toepassing waarmee je in één muisklik al je openstaande tabbladen kan cenveteren naar één lijst. Hiermee ga je niet alleen zelf sneller werken maar ook je computer wordt er sneller van!
Als het om apps op je telefoon gaat dan is dit artikel van de correspondent de moeite waard om te lezen.

Must read & see

De must see van deze maand is het optreden van onze eigen Maarten den Braber in Fast Moving Targets. Waarin hij vertelt over een kritische houding die volgens hem nodig is als het gaat om de Quantified Self beweging.
De must read tip is een artikel over een baanbrekende nieuwe vorm van de medische implantaat die voor nogal al wat veranderingen kan gaan zorgen.

Uit het archief

Met alweer de 4de Permanent Beta Dag voor de boeg is het leuk om even terug te kijken naar de editie waar het allemaal begon. Bekijk hier een aantal interviews van bezoekers van toen.

Winnen!

Deze week geven we weer een heel gaaf customized item weg. De PB Dopper! Een knal groene Dopper met het logo van ons erop. Wil je deze winnen? Vul dan hier je gegevens in!

De winnaar van de PB oplader uit de vorige nieuwsbrief is Wiro Kuipers, gefeliciteerd! Daarbij hebben we nog een feestje want afgelopen week hebben we het 1200ste lid van onze Meetup groep mogen verwelkomen! Ook Arjan van der Weide krijgt een oplader toegestuurd!
Copyright © 2014 Stichting Permanent Beta, All rights reserved.

Bekijk het nieuwsbrief archief

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u staat ingeschreven in het e-mailbestand van PermanentBeta
Email Marketing Powered by Mailchimp