Copy
Het laatste Permanent Beta Nieuws, mis het niet!

Permanent Beta Nieuws

 
Het is alweer bijna juni en dat betekent dat er weer een PB dag aan zit te komen! Op maandag 25 juni slaan we de handen in één met S2M Utrecht voor een middag vol gave workshops, interessante sprekers en leuke mensen. In deze nieuwsbrief krijg je een inkijkje in het programma en vertellen we je wat je verder nog van ons kunt verwachten voor deze zomer. En we blikken terug op een heel bijzonder event, de PB dag in Teheran...

PB Dag #12

Een dag vol braincandy en het ontmoeten van leuke nieuwe mensen. Dat is wat je tijdens de PB dag nummer 12 te wachten staat. Dit keer delen we de dag iets anders in dan je van ons gewend bent. We starten om 13.30 uur met de opening en rond 20.00 uur begint de borrel. Het programma bestaat dit keer niet alleen uit korte presentaties maar ook uit langere workshops. De kernwaarden zijn Connect, Collaborate & Grow met als rode draad van de dag het thema Collectieve Intelligentie. Deze dag is een co-creatie tussen PB en S2M Utrecht. S2M zorgt vanaf 19.00 uur voor een heerlijk buffet. Aanmelden kan zoals altijd via de Meetup.

Terugblik PB in Teheran

Na wat verkenningswerk in november 2017 hadden we al snel door dat Teheran een vruchtbare bodem was voor PB activiteiten. Mark Meinema en David Bakker durfden daarom het avontuur wel aan en besloten om begin mei terug te gaan en samen met de mensen daar een PB dag te organiseren. En met 9 workshops, 45 gemaakte draailampjes en een flinke dosis good vibes mogen we toch wel concluderen dat het een zeer geslaagde dag was. Op de locatie was bovendien nog nooit eerder een event georganiseerd tegen zulke lage kosten. En het enige wat wij daar vanuit Nederland voor hoefden te doen is een beetje aandacht en tips die kant op sturen en 150 stroopwafels meenemen die vervolgens verdwenen als sneeuw in de Iraanse woestijn ;) Ben je nieuwsgierig naar hoe het er aan toe ging? Bekijk dan hier de terugblik in 60 seconden.

WWDC 2018

Ben je ook benieuwd wat Apple gaat presenteren op de WWDC van maandag 4 juni? Kom dan samen met ons kijken! Vanuit Permanent Beta kijken we ieder jaar live mee en bespreken we het meest opvallende nieuws uit de presentatie in een talkshow met Fast Moving Targets.
 
En voor deze editie zijn we te gast op een wel heel bijzondere locatie, namelijk de grote zaal van Theater Pathé Tuschinski. Genoeg ruimte dus om ook je vrienden uit te nodigen! Aanmelden kan hier!

AVG

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Wij maken gebruik van Mailchimp, een van de meest gebruikte nieuwsbrief applicaties van het westelijk halfrond. Zij hebben alle benodigde voorzorgsmaatregelen genomen om aan de nieuwe AVG/GDPR richtlijnen te voldoen en het spreekt voor zich dat wij deze volgen. Lees hier de nieuwe Privacy Policy van Mailchimp.
 
Uitschrijven voor onze nieuwsbrief kan zoals altijd onderaan deze mail.
Copyleft, 2018 Permanent Beta, Free to share.

Bekijk het nieuwsbrief archief

Permanent Beta Nieuwsbrief
Email Marketing Powered by Mailchimp